SV Urk pakt belangrijke punten

URK
De voetballers van SV Urk hebben zaterdag in de hoofdklasse C belangrijke punten gepakt tegen SVZW. In Wierden waren de Urkers met 2-1 te sterk voor de thuisploeg.

Voor rust vielen er geen doelpunten en hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. SVZW opende de score ruim een kwartier na de pauze. Aanvaller Hessel Snoek scoorde in de 72e minuut de gelijkmaker en maakte zeven minuten later de winnende treffer.

Verdediger Bennie Dunnink kreeg in de slotfase een rode kaart na een overtreding op een doorgebroken speler. Hij mist daardoor komende dinsdag het bekerduel tegen Ajax. Doelman Cornelis Koffeman moest zich door een blessure in de tweede helft laten vervangen. Het is nog niet zeker of hij op tijd fit is voor de bekerkraker tegen de Amsterdammers.

Overige uitslagen:

1e klasse D Oost:
asv Dronten - ASC Nieuwland 1-1

2e klasse G Oost:
BAS - ESA 3-1

Unicum Lelystad - ESC 4-1

VIOS Vaassen - Lelystad'67 1-3

2e klasse B West:
FC Almere - Zeewolde 3-1

reacties (4)

 • broer

   

  dinsdag dames 1 het veld insturen.

  reageer
 • kees

   

  Groot gelijk arie, maar dankzij bennie mischien daarom wel die drie punten binnen tegen svzw, die aan het eind van het seizoen mischien doorslaggevend zijn om in de hoofdklasse te blijven.Maar jammer voor hem dat hij zich niet in de kijker speelt nu, niet dat hij weg zou gaan(behalve als barcelona komt)

  reageer
 • Neve

   

  Hadden ... Als hadden komt is hebben geweest

  reageer
 • arie

   

  Bah, dat Ajax heeft ook altijd mazzel! Met Bennie erbij hadden ze het echt kunnen schudden!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert