Randy Jelies vreest voor einde carrière

EMMELOORD
Randy Jelies van hoofdklasser Flevo Boys vreest voor het einde van zijn voetbalcarrière. Jelies denkt dat een oude kruisbandblessure van acht jaar geleden weer terug is.

Na een luchtduel kwam de pinchhitter in het competitieduel tegen WHC anderhalve week geleden verkeerd terecht. Jelies voelde op dat moment van alles knappen in zijn knie.

De 32-jarige voetballer wil, als het een kruisbandblessure is, geen tijd meer besteden aan een revalidatieproces van acht tot tien maanden. Jelies geeft later deze week meer uitsluitsel over de ernst van de blessure.

reacties (6)

 • Jantje

   

  Kop op Randy, nu samen met Lucas Hoekman de kar gaan trekken bij sv Urk, en dan gezamenlijk naar die begeerde topklasse. Dan samen eerst even winkelen in de polder voor die broodnodige versterkingen die dan nodig zullen zijn. Kom op, jullie gaan het volledig maken.

  reageer
 • SV Urker

   

  Lekker trainer worden bij Urk

  reageer
 • eric

   

  erg jammer dat je zo moeten stoppen

  reageer
 • beernd

   

  de man met de beste pass en hardste schot. jammer maar idd kan hij beter stoppen

  reageer
 • Swiebertje

   

  ik vrees het ook Kees, de "ouwe" randy helaas nooit meer gezien de afgelopen jaren... jammer om op zo'n manier te moeten stoppen. sympathieke gozer met geweldige techniek.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • kees

   

  Randy stop er mee ik ken je van heel wat jaren geleden toen je samen met mijn zoon nog bij Heerenveen zat. Vele jaren regio's bezocht samen met je Pa en meer uit Emmeloord bv Visser en Ik zeg je was altijd erg goed vooral op links maar weet wanneer het over is en je eigen beslissing neemt dat je stopt en geloof me neem het waar je zelf voor staat en doet. Ik heb al mijn tijd je gerespecteerd jij bent in hart en nieren een klein beetje Urker vond ik. Succes met je gezin en maak er wat van.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert