Bert van den Brink nieuwe trainer van BAS

BIDDINGHUIZEN
Bert van den Brink is de nieuwe trainer van BAS Biddinghuizen. De huidige oefenmeester van vierdeklasser Rood-Wit '58 uit Putten gaat vanaf het begin van het nieuwe seizoen in Biddinghuizen aan de slag.

Volgens Hein Grafhorst van de technische commissie van BAS wilde de spelersgroep volgend seizoen niet verder met de huidige trainer Arnold Wubs. Volgens Grafhorst vallen de resultaten tegen en is de samenwerking tussen trainer en spelers niet optimaal. Toch heeft hij er vertrouwen in dat Wubs zich met BAS zal weten te handhaven in de tweede klasse. Hij gaat ervan uit dat Wubs het seizoen gewoon afmaakt.

BAS Biddinghuizen staat met 15 punten uit 14 duels op de 11e plaats in de tweede klasse G.

reacties (2)

 • Drontenaar

   

  Rood wit: Secretaris Gerard van de Kamp zegt zeer verrast en teleurgesteld te zijn met de verbroken belofte. In februari moet de club weer op zoek naar een nieuwe trainer. ,,Het bestuur en naaste begeleiding is zeer teleurgesteld, want iedereen wilde doorgaan met hem. Wij vinden het als bestuur onbegrijpelijk dat hij terugkomt op de beslissing, omdat iedereen tevreden was over de overeenkomst en hij voldoende tijd heeft gehad om erover na te denken. We gaan als bestuur overleggen met de spelersraad om te kijken hoe we dit seizoen verder gaan. Dit is toch een smet op de samenwerking in zo'n mooi en belangrijk jaar voor de club.''

  reageer
 • Joop

   

  Een man een man, een woord een woord! Jan Vlap 2.0!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert