Flevo Boys en Urk lijden nederlaag in hoofdklasse

FLEVOLAND
De voetballers van Flevo Boys hebben een nederlaag geleden in Rijssen. De topper in de hoofdklasse C tegen Excelsior'31 werd met 2-0 verloren. De beide broers Van der Wal werden met een rode kaart van het veld gestuurd.

De wedstrijd was na 24 minuten al gespeeld, toen Dennis van der Wal met rood van het veld moest na het neerhalen van een doorgebroken speler. De daaropvolgende strafschop leverde Excelsior een 1-0 voorsprong op.
In de tweede helft werd de wedstrijd definitief beslist na geklungel achterin bij Flevo Boys. In de 89ste minuut kreeg Jarno van der Wal ook een rode kaart na een veel te harde overtreding op zijn directe tegenstander. Zo eindigde deze wedstrijd in een 2-0 eindstand.

Door dit resultaat passeert Excelsior'31 Flevo Boys op de ranglijst en haakt de ploeg van trainer Wiljan Mossink Holsteyn voorlopig af in de titelstrijd.

Ook Urk verloor zaterdagmiddag. Thuis werd met 2-1 verloren van AZSV. Bij rust stond Urk nog met 1-0 voor. Gerrit Tol maakte voor Urk de enige treffer.

reacties (2)

 • hj

   

  wat een slap verhaal is dat dat gerommel met die 2 keepers. Hoofdklasse nivo is toch gewoon dat de beste moet keepen. En niet dit slappe geklets van deze trainer dat reserve keeper weinig aan spelen toekomt.

  reageer
 • Realist

   

  Eens ! Een zeer slap en weinig overtuigend verhaal van Wiljan. Niet dat Rodney niet goed keepte of dat Rodney iets te verwijten viel trouwens.

 • keeze

   

  Trainer had vol op de aanval moeten gaan,nu mochten ze komen. Rolf krab achter je oren.de 2 onder urk hoeven de inhaal maar te winnen en je staat op zeer gevaarlijke plek...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert