SC Espel wint sfeervolle derby in NOP

FLEVOLAND
SC Espel heeft de voetbalderby tegen buurman SC Creil gewonnen. Op sportpark de Bosrand werd het 1-0.

Michiel Maas scoorde in de eerste helft met een afstandsschot de treffer voor de thuisploeg.

Om er een extra sfeervol duel van te maken had het bestuur van SC Espel afgelopen week vuvuzela's en vuurwerk uitgedeeld. Jeugdspelers mochten voor de wedstrijd mee het veld oplopen en er werden clubsjaals verkocht.

reacties (5)

 • Fred T

   

  Precies, het is leuk als zo'n dorp moeite doet om eens wat positieve aandacht te regelen. Als je wilt dat andere dorpen ook in het licht komen, is het misschien handig om er ook eens wat tijd in te steken. Het was allemaal zeer goed geregeld, met muziek, fakkels en trommels. Het is mooi om te zien dat het werk van beide clubs ook een keer beloond wordt. @Harry Leuk dat je tijd verspilt in het plaatsen van negatieve berichten. Ik denk zeker dat dit SVM en Tonego op het verlanglijstje plaatst.

  reageer
 • MM

   

  Bij beide wedstrijden wezen kijken en natuurlijk is de wedstrijd tussen SVM en TONEGO van een hoger niveau. Espel - Creil is precies wat Michiel zegt, slecht voetbal, maar het was wel een derby en als Espel hier veel werk van maakt is toch geinig om hier een impressie van te kunnen weergeven. Maar ook ik mis de andere wedstrijd hier op de site...

  reageer
 • Bart R

   

  Volkomen gelijk!

  reageer
 • ev

   

  Heel sneu Harry, Het is toch mooi als er door initatief van vrijwilligers van zowel Espel als Creil een mooie middag is georganiseerd. 300 toeschouwers en echt gras zoals het hoort. Er is simpelweg richting omroep Flevoland aangegeven wat er georganiseerd werd en dit is niet onopgemerkt gebleven. Als je dan over niveau hebt mogen dus alleen nog Urk en Flevo boys aandacht krijgen. Wij hebben als toeschouwers wel genoten. Is het niveau van Svm zo bijzonder?????

  reageer
 • Harry Wijnands

   

  Het niveau van beide ploegen is dramatisch. Waarom geen samenvatting van SVM Tonego op het kunstgras van eerstgenoemde. Dit is helemaal de moeite niet waard.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert