Almeerse HC stunt tegen koploper

ALMERE • Zo 8 maart 2015 | 16:49 • Zondag 8 maart 2015 | 16:49
De mannenploeg van de Almeerse Hockey Club heeft zondag voor een stunt gezorgd in de overgangsklasse. De Almeerders wonnen op eigen veld met 4-3 van koploper Voordaan, dat dit seizoen nog geen punt had verloren.

De Almeerse kwam prima uit de startblokken tegen de ploeg uit Groenekan door een snelle goal van Ronald Brouwer. Voordaan kwam vervolgens snel langszij. Manu Verga zette de thuisploeg op slag van rust weer op voorsprong.

In de tweede helft scoorde Huub de With de 3-1 uit een rebound na een strafcorner. Voordaan verkleinde de marge vervolgens weer na een strafcorner. Ronald Brouwer zette vervolgens de 4-2 op het scorebord, maar het bleef spannend omdat Voordaan snel de 4-3 maakte. In de laatste seconde van de wedstrijd redde keeper Youri Beck de Almeerders door een strafcorner te stoppen waardoor het 4-3 bleef.