Flevo Boys komt weer niet tot winst

EMMELOORD
Hoofdklasser Flevo Boys heeft zaterdagmiddag in eigen huis gelijkgespeeld tegen laagvlieger Staphorst. Op sportpark Ervenbos werd het teleurstellend 2-2.

Vlak voor rust kwam vv Staphorst verrassend op voorsprong. In de tweede helft bracht invaller Allan Bakker beide ploegen weer in evenwicht. De Emmeloorders kwamen vervolgens op voorsprong door een doelpunt van Aran Nijboer.

In de slotfase kreeg Flevo Boys een goede kans op 3-1, maar in de extra tijd ging het alsnog mis en scoorde Staphorst de gelijkmaker.

reacties (5)

 • Swiebertje

   

  Zo iemand als William kunnen ze juist gebruiken. Teveel mooiweer voetballers. Dick en Wesley zijn uitzonderingen.

  reageer
 • keeze

   

  Het is niet alleen flevoboys wat het laat liggen. Eenmaal safe dan vinden ze het wel best.(▪Al zit fb nog niet safe) Zie acv niets gewonnen,zie vvog,zie flevoboys. Gooien er met de pet naar

  reageer
 • Realist

   

  Trainer Mossing Holstein wegwezen nu !

  reageer
 • Ontsnapping

   

  Heeft William de Boer een ontsnappingsclausule in zijn contract laten zetten, mocht Flevo Boys (per ongeluk) degraderen?

  reageer
 • Swiebertje

   

  goed begonnen maar nu gaat Urk ze nog voorbij, let maar op!! mentaliteit is bij sommigen toch echt een probleem. mouwtjes opstropen gaat ook lastig met een thermo eronder. beter kunnen gaan biljarten, altijd bij de kachel.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert