Almeerse Hockey Club wint topper van Victoria

ALMERE • Zo 22 maart 2015 | 17:28 • Zondag 22 maart 2015 | 17:28
De hockeymannen van de Almeerse Hockey Club hebben zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de strijd om de play offs voor promotie naar de hoofdklasse. Op eigen veld werd concurrent Victoria met 2-1 verslagen, waardoor de Almeerders de Rotterdammers passeren op de ranglijst. De Almeerse Hockey Club staat nu tweede in de overgangsklasse.

De thuisploeg kwam vroeg op voorsprong door een goal van Dider Meijer. Victoria leek vervolgens in de eerste helft langszij te komen na een strafcorner, maar de scheidsrechter annuleerde het doelpunt ten onrechte.

In de tweede helft verdubbelde de Almeerse Hockey Club de voorsprong na een snelle goal van Benjamin Stibbe. In de slotfase deden de gasten nog wat terug via een benutte strafcorner van Thijs van der Kamp.