Trainer Holsteyn: Crisis bij Flevo Boys

EMMELOORD
Volgens trainer Wiljan Mossing Holsteyn is het momenteel crisis bij zijn club Flevo Boys. De hoofdklasser uit Emmeloord behaalde slechts 4 punten uit de afgelopen 8 wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd op eigen veld kansloos met 4-1 verloren van degradatiekandidaat AZSV.

Trainer Holsteyn is zeer ontevreden over zijn ploeg en kondigt maatregelen aan. Welke maatregelen dat zijn wil hij niet zeggen. De coach heeft geen enkel signaal ontvangen dat hij de grip op de spelersgroep kwijt is. "Ze luisteren nog steeds naar mij alleen worden op het veld steeds de verkeerde keuzes gemaakt."

Zaterdag speelt Flevo Boys op Urk de derby tegen SV Urk. Volgens Holsteyn is er geen favoriet. "SV Urk heeft net zoveel problemen als wij en heeft minder punten. Ondanks een slechte serie is dit voor Flevo Boys een wedstrijd om enorm naar uit te kijken", aldus Holsteyn.

reacties (5)

 • in de rogge

   

  Bla bla bla bla, je hebt het dus niet in de hand! Zelfreflectie geldt ook voor de trainer!

  reageer
 • kees

   

  trainer zelf opstappen.

  reageer
 • Tsja

   

  Als een speler die geblesseerd uitvalt direct na de wedstrijd aftaait en je ziet niet dat er dan iets goed mis is dan is er geen hoop op herstel. Conclusie: eer aan je zelf houden Wiljan..

  reageer
 • Liefhebber

   

  trainer, 2 seizoen geleden presteerde je ook al slecht. Nu al weer! Wordt tijd dat je in de spiegel kijkt. En je spullen pakt. Urk speelt tegen Flevo boys met mes tussen de tanden. En verslaat FB dan ook. Kan niet anders dat de trainer van FB dan weg moet. Dan kan Jeroen ook weer terug komen!

  reageer
 • ja

   

  trainer is een makkelijke prater, maar nu moet hij het ook laten zien. laat maar eens zijn wat die Maatregelen zijn!! Eerst zien en dan geloven

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert