SV Urk pakt belangrijke punten tegen ACV

URK
De voetballers van SV Urk hebben goede zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud in de hoofdklasse C. De ploeg won zaterdagmiddag in Assen met 3-1 van ACV, de nummer vier van de competitie. Gerrit Tol scoorde twee keer en William de Boer tekende in de slotfase voor de derde Urkse treffer.

De Urkers speelden een goede eerste helft waarin geen kansen werden weggegeven aan de thuisploeg. In de 27e minuut opende Gerrit Tol met een geplaatst schot vanaf de rand van het zestien-meter-gebied de score voor de Urkers. Negen minuten later herhaalde hij datzelfde kunstje nog eens.

Firosan Ademi scoorde in de 70e minuut de aansluitingstreffer voor ACV. De overwinning van SV Urk werd in de laatste minuut definitief veilig gesteld door William de Boer.

reacties (18)

 • Supporter

   

  Denk dat die Sjaak niet zo ver mis zit met de oude liefde Trainer - ACV - accoordje.

  reageer
 • keeze

   

  Acv is ook wisselvallig,en won op urk ook met geluk,2 kansjes en 2 goals. Acv wil ook de beker binnenhalen en misschien speelde dit mee,maar de goals waren toch echt niet te houden. Staphorst van de week tegen Genemuiden,en het zal zaterdag blijken of deze dan ook maar open huis houden.. Dus met andere woorden flevoboys heb zaterdag een makkie en ook open huis en winnen met gemak en teamspirit van acv...mocht fb verliezen zijn de rapen gaar want dan kan sjaak zijn pdtitel wel vergeten

  reageer
 • Supporter

   

  We kunnen toch op z'n minst vraagtekens zetten bij deze overwinning van Urk. Als je de beelden zo ziet geloofde ACV het wel en hield m.i. bewust open huis.

  reageer
 • keeze

   

  De stand is duidelijk..maar er werd na 4 wedstrijden geslingerd met kampioenschap en topklasse. Nu word het team en de trainer Door de drek heen getrokken terwijl deze personen nooit geen wedstrijd kijken en moeten de andere fans er onder lijden,in goede en slechte tijden moet je er wezen voor je club en heeft het geen zin omdat het slecht gaat bij fb,urk ook Door het slijk heen te halen. Urk zal zaterdag moeten winnen omdat azsv de laatste 2 wedstrijden gelijk speelt (hopelijk)En volgend jaar bij de eerste 8 eindigen :×)

  reageer
 • tja

   

  Henk-druk heeft een nieuwe naam: sjaak, en dit soort "supporters" hebben het nog steeds moeilijk met het verlies van vorige week. Aan het begin van het seizoen dachten ze (echt waar!) dat ze in de topklasse thuis hoorden, ach, laat ze maar even uitrazen, over een paar weken gaat sjaak weer onder een andere naam verder, als hij eindelijk in de gaten heeft dat elke reactie onder die naam door niemand meer serieus genomen wordt.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • in de rogge

   

  Beste Marinus, ik zeg juist dat het geen zin heeft het geloof er bij te halen. Verder zeg ik niks over de overwinning van gisteren, ik refreer alleen aan de stand en dienis duidelijk. Daarnaast wil ik niet met Sjaak geassocieerd worden, vervelnde man is dat zeg.

  reageer
 • Marinus

   

  Sjaak en in de rogge! De haat voor een andere club is groter dan de liefde voor hun eigen club! Als jullie het verbaal niet kunnen winnen wordt het geloof er maar bij gehaald? Beetje zwak lijkt me ? Urk won gister gewoon dik dik en dik verdiend in Assen van Acv! Op naar Staphorst

  reageer
 • in de rogge

   

  Ja Sjaak, zie dat nou toch eens in! Ze spelen veel beter, kijk alleen al naar de stand als dat niet duidelijk is weet ik het ook niet meer. En het geloof er bij halen heeft ook geen zin, ze geloven alleen in zichzelf.

  reageer
 • SCE

   

  Sjaak zakt weer eens door de ondergrens door hier het geloof weer bij proberen te halen. Jonge, jij wordt niet gefrustreerd...je bent het al, en als je 't mij vraagt al een tijdje ook. Flevo Boys is nou eenmaal niet beter, 't wordt nu toch zo langzamerhand tijd dat je dat onder ogen gaat zien.

  reageer
 • Urker

   

  ACV bedankt voor de enorme medewerking. Jullie belabberde inspiratieloze manier van spelen en de deuren wagenwijd open te zetten. Hopelijk zo toch niet naar een Topklasse.

  reageer
 • Sjaak

   

  We zullen zien hoe goed Plurk is in de nacompetitie en gefrustreerd ben ik niet hoor en als ik het wel mocht worden dan dat liever dan gereformeerd

  reageer
 • sc emmeloord

   

  Let niet op deze nepfan Urk goed gespeeld!Kan flevoboys nog wat van leren

  reageer
 • in de rogge

   

  Ach Sjaak, gelukkig versta je die Urkers niet of nauwelijks. En ze hebben geen fatsoen, jou vrouw beledigen en dan zeggen dat jij gefrustreerd bent. Daarnaast hebben ze geen verstand van voetbal, ja van dingen uit een net halen ballen en vissen.

  reageer
 • UK

   

  Sjaak waarschijnlijk rood wit hart en beetje jaloers. Man man wat was Urk goed vandaag.

  reageer
 • Hr

   

  Klinkt als een gefrustreerde flevo @&%$ fan !!!! Trieste Sjaak !

  reageer
 • Sjaak

   

  Dat klopt ook Jan, want ik ben de buurman en ze wordt nog heel goed betaald ook hoor. Als je wil kan ik haar ook wel een keer bij jou langs sturen hoor, dan heb je ook een keer een echte vrouw, of je moet liever een man hebben dan stuur ik mijn andere buurman.

  reageer
 • Jan

   

  Tuurlijk Sjaak, jouw vrouw wordt betaald door de buurman

  reageer
 • Sjaak

   

  De trainer van Urk gaf het verleden week al aan, ACV de oude liefde van hem zal Urk wel helpen. Urk betaald zijn spelers niet, maar ik denk de tegenstander deze week wel betaald is door hun.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert