SV Urk wil zich definitief veilig spelen tegen DVS'33

URK
Trainer Rolf de Boer van SV Urk heeft er alle vertrouwen in dat zijn ploeg zich zaterdag definitief veilig speelt in de Hoofdklasse C. De Urkers moeten daarvoor minimaal een punt pakken in het thuisduel tegen DVS'33.

De tegenstander uit Ermelo kan nog kampioen worden. De verwachting is dat de ploeg daarom veel supporters meeneemt naar sportpark De Vormt op Urk. Trainer Rolf de Boer roept de Urker supporters op om zaterdag in grote getale het duel te bezoeken om zijn ploeg aan te moedigen.

De Urkers hebben aan een punt genoeg om zich te handhaven. Maar Rolf de Boer stuurt zijn ploeg niet het veld in om op een gelijkspel te spelen. Volgens hem gaat zijn ploeg vol voor de winst.reacties (6)

 • T.B.Slot

   

  Kennen ze het spreekwoord niet? Behaalde resultaten uit het verleden,bieden geen garantie voor de toekomst!

  reageer
 • Keeze

   

  Wilcojansenmaak je niet druk over dat pondje paling! Onze keep zal het vannacht even roken bij de fant

  reageer
 • steffie

   

  Ik denk dat Urk kansloos ten onder gaat tegen DVS, maar dat ook Harkemase boys ook wint en de beslissingswedstrijd met 4-0 gewonnen wordt door Harkemase boys. Jammer voor DVS maar Harkema is 2 maatjes te groot voor jullie, volgend jaar een nieuwe kans.

  reageer
 • in de rogge

   

  Ja hoor, ik denk dat Urk wel van DVS'33 wint. Sterker nog, waarschijnlijk laat DVS'33 de wedstrijd wel lopen want anders worden ze nog kampioen. Toen kwam er een hele grote olifant en die blies het sprookje uit!

  reageer
 • DVS'33 fan

   

  Voetballend gezien is mijn cluppie toch echt beter dan Urk. Dat gaan ze zeker ook laten zien. Bij winst is het kampioensschap binnen handbereik. Alle respect voor de hardwerkende Urkers, maar DVS'33 pakt de punten.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • keeze

   

  Zo is het,volaan erop klappen dat ze niet aan de opbouw kunnen beginnen tot aan de keeper toe. Sprak vanochtend ludo,die zei komt helemaal goed!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert