Hockeyers Almeerse HC verder in play offs

ALMERE • Zo 10 mei 2015 | 17:19 • Zondag 10 mei 2015 | 17:19
De Heren 1 van de Almeerse Hockey Club heeft zondagmiddag de volgende ronde van de play offs bereikt. De ploeg van Alex Verga won na verlenging met 3-2 ook de tweede wedstrijd van HDM uit Den Haag.

In de eerste helft kwam HDM vroeg op voorsprong door Pieter van Straaten en nog voor rust scoorde A junior Jonas de Geus de gelijkmaker. In de tweede helft kwam de Almeerse op 2-1 via Dider Meijer. HDM kwam weer langszij via Koen Dickhoff.

In de tweede helft van de verlenging scoorde Benjamin Stibbe de 3-2 en Golden Goal voor de Almeerders. De ploeg mag nu in een onderlinge confrontatie met Schaerwijde gaan uitmaken wie er volgend jaar in de hoofdklasse gaat spelen.