Pechweekend voor Visser op Spa-Francorchamps

DRONTEN
Beitske Visser heeft een slecht raceweekend beleefd op het circuit van Spa Francorchamps. De coureur uit Dronten is zaterdag niet gestart in de Renault Formula 3.5 Series en zondag wist ze de finish niet te halen.

Visser kreeg zaterdag tijdens de technische keuring te horen dat de vloer van haar auto onreglementair was. Daardoor werd ze door de wedsdrijdleiding teruggezet naar de laatste plaats van de startopstelling. Haar team van AVF Racing heeft toen besloten om Visser niet te laten starten.

Zondag reed Visser wel mee maar moest ze haar auto in de tiende ronde met pech langs de kant van de baan parkeren.

reacties (4)

 • Toon

   

  Op Jond: natuurlijk besteedt Omroep Flevoland veel aandacht aan een talentvolle sportvrouw uit de eigen regio. En het talent van Beitstke is onmiskenbaar, blijkens o.a. de afgelopen wintertests maar ook blijkens het feit alleen al dat ze in de Formule Renault 3,5 kan rijden, één treedje onder Formule 1! Hopelijk komt ze gauw verder dan het middenveld. Blijf haar steunen!

  reageer
 • Jan

   

  Gelukkig is er nu een passende foto geplaatst i.p.v. de foto van een kart.

  reageer
 • Jan

   

  Als je Beitske bedoeldt? Ja hoor, kijk voor ander nieuws maar verder op de site van Omroep Flevoland. Ik vraag me alleen wel af waarom er een foto van een kart bij een item over Renault Formula 3.5 series staat.

  reageer
 • Jond

   

  Gaan we weer! Is er geen ander nieuws dan Beike?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert