Aron Winter: Bestuur SV Lelystad niet capabel

LELYSTAD
Oud-international en woordvoerder van de technische commissie van voetbalclub SV Lelystad Aron Winter vindt het bestuur van deze club niet capabel.

De technische commissie werd twee jaar geleden aangesteld om de club op voetbaltechnisch gebied te adviseren. De commissie botste de afgelopen maanden vaak met het bestuur en besloot vorige week haar taken neer te leggen.

Winter is ook boos dat het bestuur heeft gemeld dat de commissie in goed overleg zou zijn gestopt. Voorzitter Johan Kuiper van SV Lelystad zegt dat het bestuur de tekst heeft aangepast, omdat het niet rollebollend over straat wil gaan.

reacties (28)

 • Oud bsc lid

   

  ik ben dhr. Knippenberg niet. Maar ik overweeg zeker om lid te worden van de Unicum business club!

  reageer
 • Supporter

   

  Dus Knippenberg, jij gaat ook Unicum sponseren ?

  reageer
 • Rood wit

   

  Ja maar deze voorzitter heeft een bord voor zijn kop. Maar er gebeurt niets en daarom wachten op 21 augustus horen we meer.

  reageer
 • Oud lid SV Lelystad '67

   

  Nu ik het verhaal van de voorzitter heb gehoord (van donderdag 11 juni) sluit ik mij volledig aan bij de mening van Aron. De meest recente geldlening is eind vorig seizoen afgelost met de vooruit ontvangen gelden van de hoofdsponsor. Dat kan iedereen toch lezen in de stukken ? De voorzitter blijkbaar niet.

  reageer
 • Oud bsc lid

   

  Supporter, het heeft voor een lid van een business club alleen meerwaarde op het gebied van netwerken, het "sponsoren" van een vereniging is ondergeschikt aan het gewin met netwerken ongeacht of knippenberg het leid of iemand anders! Ik heb begrepen dat Unicum ook een business club begint, ook dit is interessant voor mij als sponsor.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Supporter

   

  Betekent dit dat de voormalige leden van de BSC er zaten voor Knippenberg? Zou kunnen. Die praatjesmaker die nu de lakens uitdeelt bij SV Batavia '90 zal wel gouden bergen hebben belooft, en beslist niet alleen aan de leden van bsc De Corner.

  reageer
 • Supporter

   

  Sinds het aantreden van het huidige bestuur is de marge op de kantine verkopen enorm gedaald. Dit is wellicht ook de reden geweest dat de voormalig voorzitter, penningmeester en nog een bestuurslid vorig jaar tijdens de ALV zijn opgestapt.

  reageer
 • Oud BSC lid

   

  Beste Bert, De bsc is destijds samen met Knippenberg vertrokken. 85% van de oude bsc zit nu bij Batavia.

  reageer
 • Bert

   

  nu weer een stuk op de site van svl. de voorzitter wringt zich in alle bochten. een representatief elftal genereert meer toeschouwers meer leden en vooral meer sponsoren. als je dit niet begrijpt hoor je niet thuis op die stoel. het is gewoon normaal dat selectie teams de kar trekken en het gezicht zijn van je club. begrijp die commotie niet. waar is de bsc gebleven. dan had je nog wat in handen om specifiek je 1e elftal te promoten. maar ja mijnheer kuiper en de wit dat is ook beleid maken en uitvoeren. we zien elkaar in augustus.

  reageer
 • blauwe2

   

  Ode aan deze 'blauwe'! Oorzaak is inderdaad dhr. E. van Ankeren+aanhang die denkt dat hij ooit werelds is geweest. Als deze meneer weg is en het gehele bestuur ook word omgegooid en mensen toelaat die het echt om voetballen laten draaien, kunnen meerdere teams zeker hoger opkomen. En uiteindelijk gaat het natuurlijk allemaal om het plezier van de voetballers en niet het plezier van "het bestuur" van Unicum!

  reageer
 • Rood wit

   

  Ben het helemaal eens met jou bert. Het andere bestuur deed het beter dan het huidige bestuur en daar wilde de leden wel ieta voor doen maar voor dit bestuur niet. Dit bestuur zit denkt alleen aan zich zelf stelletje huigelaars zijn het opstappen en wel heel snel.

  reageer
 • blauwe

   

  Unicummer, Volgens mij ben jij begonnen met uitlatingen over trainers. Het heeft heus welk te maken met dit artikel, want het bestuur bij Unicum is ook niet rozegeur en maneschijn. Laat iedereen lekker voetballen waar hij wil, overal is er wel wat.

  reageer
 • rik

   

  Unicum is voor smurfen! Blauwe, blauwe, blauwe je kunt beter kippen Hauwe

  reageer
 • manuela

   

  Inderdaad SVLelystad komt ook hier wel weer uit! SVLelystad heeft al meer ellende overwonnen. En nu dit in het nieuws is, roeptoeteren ze in de Schouw meteen van alles. Terwijl het binnen hun club en bestuur ook niet altijd koek en ei is geweest! Maar dat word voor het gemak maar even vergeten. Geen beter vermaak dan leedvermaak natuurlijk!! @KNVB ben niet van plan om over te stappen. Man en kinderen en ik hebben het wel naar onze zin.

  reageer
 • Bert

   

  wat een slap verhaal van de Voorzitter die lening aan de gemeente is allang afgelost. geen visie en geen daadkracht ook al komt aron wellicht een paar keer op svl dan is het enorm knap dat hij direct ziet wat er mis is. daarnaast als er geen middelen zijn om de selectie te versterken let dan eens op wat er in de kantine gebeurt. haal meer sponsoren binnen die een visie kunnen onder steunen maar een ander bestuur de schuldgeven is een zwakte bod mijnheer kuiper

  reageer
 • Moeder

   

  Deze beschuldiging heeft helemaal niets te maken met het artikel. Daarbij ff bij de feiten houden, want dat vermoeden was niet 2 jaar geleden. Sv Lelystad komt hier wel weer uit, want de leden en vrijwilligers zijn toppers

  reageer
 • blauwe

   

  Unicum is niets beter. Er lopen niet voor niets alleen jeugdtrainers onder de 25 jaar. Alle ervaren trainers zijn weg. Oorzaak van Ankeren die mag doen wat hij wil. En de wachtlijst zal blijven, omdat er max. 4 velden zijn.

  reageer
 • KNVB

   

  Overschrijvingen kunnen nog tot maandag 23.59 uur!!!

  reageer
 • Lelystad

   

  Dat is dus ook het hele probleem binnen het lelystadse voetbal. De bestuursleden van de 2 clubs gunnen elkaar het licht niet in de ogen. Gooi de 2 clubs samen en je bent van het zelfde niveau als Spakenburg en de Vogels. Dan kan je als Lelystad echt wat bereiken. Helaas een utopie in Lelystad.

  reageer
 • Rood wit

   

  Dat zal nooot gebeuren een fusie tussen unicum en svl. Dat is net in spakenburg eenmaal een rood word nooit een blauw hart.

  reageer
 • Unicummer

   

  Beste Lelystad, we hebben inderdaad een wachtlijst... BIJ DE F! had ik hieronder ook al gezegd. Maar het werven van spelers is SVL niet vreemd, dus waarom zou Unicum dat niet mogen doen? met trainers zoals op jullie D selectie is het al 2 jaar niet anders dan dat onze spelers benaderd worden. Deze trainer komt zelfs bij de kinderen aan de deur. Ik snap niet dat mensen onder zo'n trainer willen werken. die overigens alles bij elkaar liegt om z'n zin te krijgen. Unicum is ook geen hemel, maar beter dan de rooie.

  reageer
 • lelystad

   

  En waarom heeft Unicum dan eenguga wachtlijst? Of is dat nu in ene niet het geval omdat het bij SVL zo slecht gaat? Toch wel handig voor Unicum eindelijk een reden om leden van de conculega te werven! Maar een rood hart wordt nooit een blauw hart!

  reageer
 • Lelystad

   

  SVL en Unicum fuseren! Dan ga je met het lelystadse voetbal naar de top!!!!!

  reageer
 • Unicummer

   

  Beste Svl, Unicum heeft wel ruimte hoor. De enige leeftijds categorie die prop vol zit is de F. Voor derest is er genoeg ruimte. En als de gemeente ons ook eens zou bijstaan financieel in plaats van SVL dan konden wij investeren en nog meer ruimte bieden aan nieuwe mensen. Maar zoals Aron Winter al zei, er zitten mensen in het bestuur die bij de gemeente de lakens uitdelen.

  reageer
 • Svl

   

  helaas heeft unicum geen ruimte meer voor nieuwe leden anders zouden er meer opstappen van svl. Na het fraude drama blijft het bestuur regeren als regenten van de VOC. Weliswaar zitten we in de polder, maar daar houdt het ook mee op. Luister eens naar leden en de mensen die er echt verstand van hebben. Wordt weer een leuke vereniging en niet wat het nu is, hobbyisten met Zonnekoning gedrag. Neem verantwoording bestuur en stelt u open voor kritiek of trek de conclusie en stap op.

  reageer
 • Volger

   

  Pff... Wat is dit voor voorzitter? Vind het niet gek dat er momenteel veel leden weg lopen daar! Hier wil je toch niet voor spelen! Nog even en deze club kan zich opdoeken! Dar het bestuur zo spreekt over een technische commissie waarbij het bestuur alleen maar over mag dromen, dat is toch te belachelijk voor woorden! Dese commissie heeft zoveel meer ervaring binnen het voetbal dan het huidige bestuur! Hoe kan je dit dan zo negeren, te belachelijk voor woorden! En wat doen de leden? Gaan deze niet in tegen dit bestuur?! Laten zij de club kapot gaan? Bestuur van svl... Trek je conclusie en stap op zodat deze club wellicht wel gerede kan worden!

  reageer
 • lelystad

   

  Tjakkaaa

  reageer
 • Unicum

   

  Gaat lekker bij onze buren! Aron, kom lekker naar de schouw! Hier hebben wij wel een visie

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert