Almere City FC en SC Heerenveen in evenwicht

ALMERE • Di 21 juli 2015 | 21:07 • Dinsdag 21 juli 2015 | 21:07
Almere City FC heeft dinsdagavond met 1-1 gelijk gespeeld in het oefenduel tegen SC Heerenveen. In een eerste helft met maar weinig kansen kwam City FC vlak voor rust op voorsprong. Norair Mamedov profiteerde van een fout in de Friese verdediging.

SC Heerenveen speelde in het Friese Wijnjewoude niet in de sterkste opstelling, maar kwam in de tweede helft wel op gelijke hoogte. De Deen Younes Namli bepaalde namens de eredivisionist in de 65e minuut de eindstand.

Almere City FC begint op 7 augustus aan een nieuw seizoen in de Jupiler League. De Almeerders spelen dan thuis tegen MVV.