City FC speelt gelijk tegen VVV Venlo: 3-3

ALMERE
De voetballers van Almere City FC zijn vrijdagavond het nieuwe seizoen in de Jupiler League begonnen met een 3-3 gelijkspel tegen VVV Venlo. In het eigen Yanmar stadion stonden de Almeerders bij rust nog met 1-2 achter.

City FC kende een vliegende start: Ricardo Kip kopte al na 4 minuten de 1-0 binnen na een vrije trap van Jasper Waalkens. Vervolgens nam VVV Venlo het heft stevig in handen. Spits Ralf Seuntjens scoorde vanaf de strafschopstip de gelijkmaker na gestuntel in de Almeerse defensie. Resida schoot niet veel later ook de 1-2 achter doelman Agil Etamadi. Vervolgens kregen de Limburgers goede kansen de score verder uit te bouwen, maar het bleef 1-2 bij rust.

In het begin van de tweede helft kwam Almere City FC op gelijke hoogte na een fraaie treffer van vleugelaanvaller Enzio Boldewijn. Lang konden de Almeerders echter niet genieten want binnen een minuut lag de 2-3 alweer in de Almeerse goal. Danny Post mocht aanleggen vanaf de rand van het strafschopgebied en schoot droog de 2-3 binnen. City FC toonde echter opnieuw veerkracht: in de 65e minuut kwam de ploeg toch weer op gelijke hoogte. Paul Quasten schoot de bal in de uiterste linkerhoek en bracht de 3-3 eindstand op het scorebord.

Opstelling Almere City FC: Etemadi, Metalsi, Ramsteijn, Vet, Quasten, Kip, Ahannach (Rosario), Oost (Salasiwa), Boldewijn, Braken, Waalkens (Mamedov) 

Geel: Braken, Etemadi, Quasten 

reacties (6)

 • Kokkie

   

  zat vak-d vol?

  reageer
 • Beo

   

  Er zat vaak wat strijdlust bij. Jammer dat het minder werd na de 1-0. Super keeper onder de goal. Al met al toch wel drie punten verdiend vond ik na 90 minuten. Nu op naar IJmuiden......gewoon zo door gaan !

  reageer
 • Gerard

   

  Goed gedaan

  reageer
 • A.

   

  1e helft was echt slecht, geen kans gehad en heel knullig bal verlies geleden waar je vooral op het middenveld telkens mensen te kort kwam. 2e helft echter prima en goed terug gepakt en VVV terug gedrukt en uiteindelijk zeker verdiend 3-3 waar je misschien nog wel had kunnen winnen. Zeker geen slechte start, nu weer weekje rust om goed te leren van de fouten in de eerste helft en daarna Telstar oprollen.

  reageer
 • Ik let goed op!

   

  Gaan we korfballen dit jaar?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kokkie

   

  city kampioen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert