Flevo Boys wint oefenduel van ASV Dronten

EMMELOORD
De voetballers van hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord hebben de oefenwedstrijd tegen eersteklasser ASV Dronten met 6-1 gewonnen.

Timon Rorije, Wesley de Klein, William de Boer, Allan Bakker, Aran Nijboer en Arjen Postma waren trefzeker voor de ploeg uit Emmeloorder. Voor ASV Dronten maakte Paul Broekhof de enige goal.

De teams zijn in voorbereiding op de competitie, die zaterdag 5 september begint.

reacties (6)

 • sjaak

   

  Hou op er is al veeeeel te veeel voetbal op tv t.o.v. andere sporten.. studio sport heeft niet voor niet de naam studio voetbal. En dat is bij omroep flevoland niet anders, er werden dit jaar in juni interlands (dit geval volleybal Ned- Fin in Almere)gespeeld en men weet het niet eens terwijl 6eklasse voetbal word uitgezonden. trieste zaak....en ja er was ook 1 agent aanwezig...laten wij eens genieten van echte sporten als basketbal, volleybal, korfbal...etc mensen die echt keihard moeten werken en geen kapotte sokken hebben omdat ze naast hun schoenen lopen. VOETBAL is leuk maar de show er om heen niet

  reageer
 • John

   

  Er moet ook nog zendtijd overblijven voor C nivo "rappers" uit Almere bij beneden pijl (prima gekozen naam)

  reageer
 • Emmeloord

   

  het is weer een fantastische samenvatting hoor, O.F. is weer boven zichzelf uitgestegen, 1,5 uur voetbal, 7 doelpunten en zij komen niet verder dan ons een Jeroen de Groot show voor te schotelen. Niets ten nadelen van Jeroen hoor, want dat is een fantastische kerel, maar volgens mij gaat het nog steeds om voetbal, alleen Omroep Flevoland heeft dat nog niet door.

  reageer
 • wij zijn er altijd

   

  Hopelijk word deze fout weer snel recht gezet en zien wij Jeroen weer snel in het rood en wit waar hij hoord

  reageer
 • koos34

   

  Ik heb genoten gisteravond. Mooie doelpunten gezien en zie dat de motor begint te lopen!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ferdinand

   

  1x W de Boer en 1x Allan Bakker

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert