Hoofdklassers Flevo Boys en SV Urk verliezen oefenduels

URK
Hoofdklasser SV Urk heeft de tweede wedstrijd van de Zuiderzeecup in Harderwijk met 4-1 verloren van eersteklasser RKAV Volendam. De ploeg van trainer Rolf de Boer eindigt zo op de vierde en laatste plaats van het toernooi van VVOG. De Urkers verloren woensdag het eerste duel na strafschoppen van de organiserende vereniging.

Hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord speelde thuis een oefenduel tegen hoofdklasser Be Quick 1887 uit het Groningse Haren. De Emmeloorders wonnen ook niet. Op sportpark Ervenbos werd het 1-2 in het voordeel van de Groningers.

Voor Flevo Boys en Urk begint volgende week de bekercompetitie.

reacties (10)

 • haha urk forever=sjaak? We willen niet eens naar de topklasse das vragen om moeilijkheden,strengere eisen en financieel op den duur kapot als je eruit vliegt.Want de spelers raken toch gewend aan de hogere vergoedingen,gaat dat omlaag of moeten ze het weer terug betalen krijg alleen maar gezeik. Al hebben ze daar op urk geen last van,van vergoedingen. Wat is er nou aan een club als fb ener geen emmeloorder in voetbalt ,of bv katwijk,zit geen katwijker in,of spakenburg.Nog paar jaar is flevoboys de rooien en urk de blauwen haha omdat dan fb bestaat uit alleen urkers(zie ijselmeervogels/spakenburg)

  reageer
 • Urk forever

   

  Ik ga er vanuit dat Urk dit jaar promoveert, ze lopen al jaren te roepen dat ze de beste zijn en elke keer onterecht verliezen. Dit jaar gaan ze het geluk wel krijgen en gaan ze de toppers uit Harkema, Assen, Wierden en Genemuiden een poepje laten ruiken, die tegenstanders gaan dit seizoen geen punt halen tegen Urk en de Urker stormtroepen stomen door naar de Topklasse.

  reageer
 • gjr

   

  "We moeten niks,maar als we zouden promoveren naar de topklasse zou ik dankbaar en supertrots zijn. Promotie is een doelstelling van mij alleen, niet van de jongens of het bestuur. Als alle puzzelstukjes goed vallen, als de start goed is, als het met blessures meevalt, dan zou het zomaar kunnen dat FB promoveert.` Citaat van de trainer in De Noordoostpolder. Daarnaast geeft hij aan dat de promotiekans via de nacompetitie (als periodekampioen) dit jaar een stuk groter is. Jij zegt in een vorige reactie dat FB voor het kampioenschap gaat, Dit woord komt dus in het betoog van de trainer niet voor. Ook bij de meeste supporters hoor je het woord topklasse niet.

  reageer
 • Tja

   

  Ja hoor, de ontkenningsfase is gewoon schaamteloos voorbij. Feit: 2 weken geleden riep de trainer van flevoboys dit, heeft ook online gestaan, zoekt u maar terug bij deze omroep.

  reageer
 • kees

   

  Maak me wel zorgen over de derby,fb is eerder begonnen met de training.En de rest van de hoofdklasse weer een week eerder als fb..Fb wisselvallig verliest en dan weer uitschieter,en niet constant dus,word weer leuk seizoen eerst up en dan downnn. Urk zeer constant hier en daar puntje pakken en wat grabbelen. Ook Harkema verliest van tweedeklasser dus geen schande voor flevoboys

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • gjr

   

  Tja, houd je eens een keer aan de feiten. Wie bij FB heeft gezegd dat ze voor het kampioenschap gaan.

  reageer
 • Tja

   

  Nou vanaf volgende week gaan we het zien, urk gaat voor lijfsbehoud, flevoboys voor kampioenschap. Ik ben benieuwd wat de meest reële doelstelling is.

  reageer
 • Frenky

   

  Allemaal koekenbakkers VOORRAL Urk.

  reageer
 • Dus

   

  nieuwe systeem kan in prullenbak

  reageer
 • Kom op he

   

  ?en het nieuwe systeem dan?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert