SV Urk verliest eerste bekerduel

URK
SV Urk heeft de eerste bekerwedstrijd van het seizoen verloren. Op eigen veld ging de hoofdklasser met 2-1 onderuit tegen eersteklasser VV Heerenveen.

De Urkers kwamen na een kwartier spelen op 1-0 achterstand. Met die stand gingen de ploegen ook rusten. Na de pauze maakte invaller Johan Loosman de gelijkmaker. Na een half uur spelen in de tweede helft scoorde Ivar Span van VV Heerenveen een wereldgoal. Vanaf ongeveer 40 meter schoot hij de bal over doelman Cornelis Koffeman heen waarmee hij de eindstand bepaalde op 1-2.

Trainer Rolf de Boer moest door schorsingen en blessures 5 potentiële basisspelers missen. SV Urk speelt komende dinsdag het tweede bekerduel. Dan staan de Urkers tegenover eersteklasser KHC uit Kampen.

reacties (10)

 • Gert

   

  Hakvoort buffelt misschien wel hard maar weet zich geen raad wanneer hij de bal heeft en kan ook geen voorzetten binnen koppen.

  reageer
 • kees

   

  Ja zegt frenky.. Zou niet willen ruilen met holsteiyn. Gisteren puike wedstrijd gezien,hakvoortheb gebuffeld Kwamen wat laat op gang,maar ook heerenveen.speelden in begin in hoge versnelling en dat met die warmte. Achterin is het beetje heen en weer tikken en iets te traag,lijkt ajax wel. Maar was leuk wedstrijdje om ff ritme op te doen. En veel kopkansen van urk gezien,goede vooruitgang,wat meer naar de grond koppen.Pluim voor rolf en zn team.Gaan het Veel ploegen lastig maken

  reageer
 • Urker

   

  wegwezen met Rolf! Die maakt geen spelers beter.

  reageer
 • Jurriaan

   

  Mijn broer maakt een wereld goal!!

  reageer
 • JaaP

   

  zonder Willian de Boer is Urk gewoon 1e klas waardig

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • dus

   

  Welke 3 anderen dan? En sinds wanneer is Jelle de boer basis?

  reageer
 • tot 25 min

   

  Tot 25 min zwaar druk zetten heereveen op urk.Daarna kakken ze in. Op zich geen slechte pot van urk,de debutanten kunnen zich een beetje in de kijker spelen en de basiself beetje sparen voor de competitie.Na 25 min kwam urk er uit.Vond hakvoort flink ploeteren en lucas was ook top Was benauwd en nog niet echt oefenwedstrijden gespeeld.

  reageer
 • urker

   

  2 keer winnen en urk gaat gewoon door. Vanmiddag was slecht maar ondanks dat hadden ze met de vele afwezigen toch moeten winnen. Heerv. Heeft 2 kansen gehad. 2 doelpunten. Urk 5 en scoort 1 keer. Ja de reserves moeten nog flink aan de bak om basis speler te worden...afwezige basis spelers waren jan van slooten- rj brands- g tol- hessel snoek- cees de boer -jelle de boer En ook nog eens 3 wissel spelers

  reageer
 • Klaas

   

  Nou dat klopt frenky.daar heb je volkomen gelijk in.het was niet om aan te zien

  reageer
 • Frenky

   

  Dat hebben ze ook verdient.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert