Verlies voor Flevo Boys en sv Urk

FLEVOLAND
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag in Harderwijk met 2-0 verloren van VVOG. Bij rust keken de Emmeloorders al tegen een 1-0 achterstand aan. Flevo Boys zakt door de nederlaag naar de elfde plaats in de hoofdklasse C.

Het voetbalelftal van sv Urk heeft zaterdagmiddag de eerste wedstrijd van het seizoen met 2-1 verloren van AZSV uit Aalten. Teun Hakvoort scoorde de openingstreffer maar nog voor rust kwam AZSV langszij. In de tweede helft kwam AZSV op voorsprong en kreeg Gerrit Tol een rode kaart.

SV Urk staat door het verlies op de twaalfde plaats in de hoofdklasse C.

reacties (14)

 • Jan ter Haar

   

  Beste Feyenoorder, Voor jou duidelijkheid Azsv heeft het Laagste budget van de hoofdklasse C. Dus jou opmerking gaat hier niet op. Vriendelijke groet Jan ter Haar

  reageer
 • Feyenoorder

   

  Urk en azsv is groot verschil bij azsv worden spelers goed betaalt. Misschien heeft Urk en andere clubs niet zo een grote begroting en als je ver wikt komen moet je spelers betalen.

  reageer
 • Supporter urk

   

  Eerlijk zeggen?? Urk is een goede 1e klasser, maar als het lukt om in de hoofdklasse te blijven is het een topprestatie!! voor een NIET!! koopclub.

  reageer
 • Tja

   

  Dat mag je noemen, ze hebben vooraf kampioenschap als doel gesteld.

  reageer
 • UK

   

  Dat komt omdat de ene club realistisch is door te zeggen dat handhaving het doel is. De andere club blaast te hoog van de (poldertoren) door bij de top drie te willen eindigen. Dan wil ik het woord topklasse nog niet eens noemen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • kees

   

  Ja scheids zat hele tijd te lachen naar publiek,en met zn handen naar zn oor om het boegeroep beter te kunnen horen. Maar kijk maar eens de beelden van dos37-harkema,daar werd wel de keeper besprongen maar kreeg de keep rood..dat was echt belachelijke van die scheids

  reageer
 • Nitwit

   

  Nee, met nog maar 24 wedstrijden te gaan gaat het moeilijk worden voor beide clubs. Wat een azijnzeikers zeg, gun ze even de tijd om zich te bewijzen!

  reageer
 • supporter

   

  Wanneer gaat de bond nu eindelijk deze beste man niet meer aanstellen bij wedstrijden ! Elke week hoor en lees je weer hoe deze Luinge het weer voor elkaar heeft gekregen om volledig in de schijnwerpers te staan ipv als scheidsrechter op te treden. Het is een grote schande deze kerel. Dus KNVB laat deze beste man voortaan de f-pupillen fluiten maar zelfs daar verwacht ik dat hij de hoofdrol weer voor hem gaat opeisen.

  reageer
 • kees

   

  Kaat gaf even een mooie show weg,goed gedaan hoor. Waar urk op moet oefenen is op swalbbbbe, wat meer laten vallen en schreeuwen. Wat nu het geval is...Ze donderen zo Door, als tol net zo hard gebruld had en ook naar het verkeerde been gegrepen had,dan had ie geen kaart gehad. En dan 100% alle ingooien op tunnel, werd er zo moe van..geen variatie. Vond het niet verkeerd de eerste wedstrijd,maar azsv voetbalde makkelijker en vond makkelijker de vrije man. Snoek kon het schudden tegen de nr 16,weer tijd voor zn gele pumps. En waar brands toch de lucht vandaan haalde..al met al goed gespeeld al bleef verdediging staan omdat ze dachten buitenspel dom dom

  reageer
 • Urker Jan

   

  De Roelof Luinge show, anders kun je het optreden van de fluitist niet kwalificeren. Voor deze man geldt als enige vraag: hoe vestig ik alle aandacht op mij. Op basis van het aantal kansen heeft AZSV terecht gewonnen, man van de wedstrijd voor Urk was de Kaat, dat zegt genoeg. Passie en Nor vuren kwam er pas toen we met 10 man kwamen te staan. Te laat dus.

  reageer
 • de kaat

   

  Jammer urk kreeg zelfs met tien man nog kansen, ploegje uit Aalten is wat slimmer maar zeker niet beter. De kaat speelde eem.goede wedstrijd

  reageer
 • Frenky

   

  Flevo boys, laat mij niet lachen.

  reageer
 • HAHA

   

  Tobklasse!

  reageer
 • Tja

   

  Goede start voor flevoboys, op naar het kampioenschap

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert