SV Urk morst punten tegen Apeldoorn

URK
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag het uitduel tegen CSV Apeldoorn met 2-2 gelijk gespeeld. De eindstand stond bij de rust al op het scorebord.

De thuisploeg begon furieus en stond na 4 minuten al op een 2-0 voorsprong. Het leek erop dat de Urkers een moeilijke middag tegemoet zouden gaan. Maar in de 15e minuut maakte Jeremy Jonker van Apeldoorn hands in het zestienmetergebied. Hij kreeg daarvoor de rode kaart en Urk een strafschop. Deze werd benut door Riekelt Jan Brands. Een minuut later scoorde Lucas Nagel de gelijkmaker.

De Urkers kregen in het verdere verloop van de wedstrijd legio kansen maar wisten deze niet te benutten.

reacties (20)

 • Gert

   

  Kan wel merken dat jij verstand van voetbal hebt.

  reageer
 • kees

   

  Daarom scoort de heer hakvoort elke wedstrijd. ..die staat niet voor niets in de basis en is niet onzichtbaar...

  reageer
 • Swiebertje

   

  Conclusie na al deze tips voor Rolf . we hebben een prima selectie met alleen Urkers en hiermee moet handhaving en twee keer Dorp A verslaan prima mogelijk zijn dit seizoen!!! dan is het wat mij betreft wel weer geslaagd.

  reageer
 • Gert

   

  Teun hoort niet in de basis. Hij is wel groot en snel, maar voetballend heeft hij zeer weinig in te brengen. Daarom is Gerrit Tol een veel betere optie voor de spitpositie.

  reageer
 • kees

   

  Geert je bent aardig scherp :+) Acv heb zwaar programma,dinsdag nog even voor de beker tegen excelsior en dit zal toch ook niet met het b-elftal gebeuren.Dus misschien weer een puntjes sprokkelen. Marretje klinkt goed maar d u n n I nk moet in de spits,deze pingelt zo om 4 man heen ,niet geschoten is niet slim

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Marretje

   

  Heel jammer dat in het laatste deel van de wedstrijd die 3e niet viel, 1 van de 3 goede kopkansen van Teun Hakvoort had er best in gekund, had Urk verrassend ( 2-0 achter na 3 minuten) maar terecht de 3 punten binnen gesleept. In de 2e helft het centrale verdedigingsduo gezien waar we de hele tijd al op wachten: Benny en Klaas. Rolf: hier niet meer aan sleutelen en met Siemen op rechts is die zwakke positie ook gelijk opgelost; kortom in de 2e helft zagen we eindelijk de achterhoede voor dit seizoen. Nu hopelijk snel Jan van Slooten en/of Kees de Boer terug van blessures dan kan dat deel met Gerrit Tol en Lucas ook goed neergezet worden en dan met Teun en Hessel Snoek voorin, moet het ondanks de smalle selectie maar mede dankzij een Kaat in topvorm lukken om er 4 onder ons te houden. Dat zou een prestatie van formaat zijn met al die andere ploegen die gezien de promotie-degradatie-regeling allemaal zwaar ingekocht hebben.

  reageer
 • Geert

   

  Je kunt niet in Apeldoorn geweest zijn want je geeft onder het bericht van Flevo Boys - HZVV een reactie waarbij je zelfs individuele spelers beoordeeld. Het lukt geen mens, zelfs deze Frenky niet, om op 2 plaatsen tegelijk te zijn geweest. Wel graag de waarheid spreken a.u.b.

  reageer
 • Urker

   

  Benny in de spits.!!!!!!

  reageer
 • Supporter

   

  Komende wedstrijd tegen ACV zal de truc van Rolf niet meer werken. Is nu te vroeg in het seizoen. Punten nu hard nodig in Assen.

  reageer
 • Dus

   

  55? Word ie wel erg snel oud

  reageer
 • kees

   

  Maar is nog maar tweede wedstrijd,en het is nog puzzelen voorin,en urk lijkt in ritme te komen. Eerste verlies,tweede gelijk spel,derde misschien winst?. Maar aangezien urk zeer gevaarlijk is via de flanken rollen de goals er binnenkort gerust in.Rolf is een topper en blij dat hij positief is ingesteld,en hoop dat de jongens hem voor zijn 55 ste verjaardag aankomende zaterdag hem 3 punten cadeau te doen.Rolf alvast gefeliciteerd. En knielusblijf zo keepen topper

  reageer
 • urker

   

  rolf blijft positief hoor. tuurlijk een punt pakken nadat je 2-0 achter staat is goed, maar wat kom je weer knullig achter...Waarom word dunnink op de bank gehouden...iedere week dezelfde jeugdige puppilen fouten....In dat opzicht is er niets geleerd van vorig seizoen. Dan pak je het uitstekend op en word het 2-2, maar dan zoveel kansen krijgen en niet die wedstrijd naar je toe trekken terwijl de tegenstander er helemaal door zit met 10 man....Nee ik vind dit niet echt een resultaat en het voelt als verliezen. Ik weet ook wel dat de spelers ook wel weten dat die kansen er in moeten, maar dit is toch iedere week zo. je moet die kansen benutten...Doe je het niet dan maak je het jezelf heel moeilijk...Op naar urk-acv en die moet zozie gewonnen worden

  reageer
 • Frenky

   

  Ik was wel in Apeldoorn en waarom zou ik niet mogen zeggen dat Urk slecht speelde?? Dit is toch mijn menig. Iedere menig moet gerespecteerd worden.

  reageer
 • Frenky

   

  urk speelde top

  reageer
 • Geert

   

  Hoe weet jij dit nu? Azijnzeikerd van de bovenste plank. Jij was toch niet in Apeldoorn? Ik hoop echt dat de redactie van OF jouw berichten, uitsluitend tegen Urk en de Urkers gericht om te sarren en te jennen, nu eindelijk eens kritisch bekijkt en eens een keer weigert.

  reageer
 • henk

   

  hee frenky ouwe pessimist....weer aanwezig ???

  reageer
 • Urker

   

  Top mannen om na die 2-0 de mouwen weer op te stropen en op zun Urrekers binnen goan voetballen. Doelstelling: Handhaving, ga zo door, dan zijn er zeker nog verrassingen in het verschiet.

  reageer
 • Frenky

   

  Urk speelde ook erg slecht.

  reageer
 • Swiebertje

   

  Mooi ook dat de Kaat wederom een goede wedstrijd speelde. Het is hem gegund.

  reageer
 • kees

   

  Tegen apeldoorn en ook nog eens uitspelen een mooi resultaat al had er meer in gezeten.Het eerste punt is binnen! Volgende week d u n n i nk in de spits..probeer het maar eens.Dan heb je sensatie

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert