Hockeydames De Almeerse boeken eerste winst

ALMERE
De dames van De Almeerse Hockey Club hebben de eerste competitieoverwinning geboekt. Op bezoek bij Zwolle won de ploeg zondagmiddag met 0-2. De eindstand stond bij de rust al op het scorebord.

De Almeerse kwam in de 20e minuut op voorsprong door een treffer van Marije de Kort. Een benutte strafcorner van Puck Hooijer bepaalde de eindstand op 0-2.

De Almeerse heeft na zes duels in de overgangsklasse vier punten verzameld.

reacties (3)

 • Simon Buitenhuis

   

  Volledig mee eens. Een leuk potje hockey op de zondagmiddag en petje af voor de keepster van de Almeerse. Hopelijk is de keepster van Zwolle ook weer snel op de been. Zet hem op dames uit Almere, dit smaakt naar meer. :-)

  reageer
 • Een fan van de Almeerse dames

   

  Vanzelfsprekend afgelopen weekend naar Zwole afgereisd om de verrichtingen van de Almeerse dames te volgen. Nu moesten er punten worden gescored en de dames verdienen dit. De wedstrijd was aantrekkelijk om te zien de kansen gingen over en weer. Maar de Almeerse dames waren de gehele wedstrijd eigenlijk de bovenliggende partij. De uitslag was dan ook terecht. Een verdiende overwinning. Compliment aan de keepster van de Almeerse. Zij was de "(wo)man of the match".

  reageer
 • catherine clot

   

  hii, mijn naam (nummer #5 van Almere) is niet leah, maar Catherine Clot... ;)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert