SV Urk en Flevo Boys onderuit

URK
In de hoofdklasse C heeft SV Urk zaterdagmiddag thuis met 0-1 verloren van Excelsior'31. Bij rust was het nog 0-0 op sportpark De Vormt.

In de eerste helft kreeg SV Urk via Hessel Snoek goede kansen om op voorsprong te komen. Na een uur spelen scoorde Michel Gerritsen Mulkes de enige goal van de wedstrijd voor de gasten.

Door de nederlaag en de winst van DOS'37 zakt SV Urk naar de twaalfde plek van de hoofdklasse C.

Flevo Boys uit Emmeloord ging in Aalten onderuit tegen AZSV. De thuisploeg won met 3-2. Voor de rust keek Flevo Boys al tegen een 3-0 achterstand aan. In de tweede helft scoorden Lars Klijnstra en Arjan Nijboer voor Flevo Boys. De Emmeloorders blijven tiende in de stand van de hoofdklasse C.

reacties (9)

 • De supporters

   

  En zo is het urker jan

  reageer
 • kees

   

  Ja maar fb is een kaartenhuis,iedereen geblesseerd,kijk naar dicky,en pip die mischien een kwartier heb gespeeld,reken maar dat hij spijt heeft van de overstap,reken maar dat 12 december alle urkers daar geblessereerd zijn.Maar wel slim lekker op de bank en betaald krijgen. Urk heeft de de top 5 bijna achter het gat en kan dan proberen de punten te apkken,dan hebben we harkema,acv,azsv,excelsior,gehad,en deze hebben het zeer moeilijk gehad tegen urk die het geluk net niet mee had.Komt helemaal goed

  reageer
 • kees

   

  Precies hoop doet leven :÷) Bekijk het maar zo na 7 wedstrijden heb je de top 5 gehad zoals azsv,acv,excelsior, harkema,naja staphorst ook maar dat was een misser. Alle wedstrijden kansen te over,dus na harkema ben er van overtuigd als ze blijven spelen,dat er goals gaan vallen aan de goeie kant!Zolang de fans er achter staan komt het wel zuivel

  reageer
 • strijd passie en ...kansen benutten

   

  urk heeft nu 6 wedstrijden gespeeld en we kunnen wel iedere week dezelfde conclusie trekken. Jezelf belonen. Wij moeten het met deze jongens doen. en dat kan ook dat zie je. we spelen iedere week een prima pot met de beste kansen. Benut je ze dan stond je nu in de top 3. benut je ze niet dan sta je 3e van onderen...Zo is voetbal. AZSV koopt 1 spits en die maakt de kansen af. dat is het verschil met urk. wij doen dat niet dus dit is het risico. Maar we moeten blijven geloven dat het ook wel een keer gaat lukken. Rolf en Jeroen waren voorheen spitsen wie elk team in de hoofdklasse wel in de ploeg wou hebben, dus die zullen gerust er wel in slagen om de jongens voorin uit te leggen wat het verschil is tussen scoren en het onbenut laten van 100 procent kansen. Waar ik wel van overtuigd ben is dat urk zeker er niet uitvliegt. maar zo ver is het ook nog niet. Volgende week inhalen en 3 pnt pakken en het staat er weer anders voor.3 pnt pakken is voor urk strijd-passie en .....kansen afmaken

  reageer
 • Koos34

   

  Urk zal vol aan de bak moeten om erin te blijven. Anders volgend jaar 1e klasse weer.

 • Klaas

   

  Urk heeft verloren en moet zich hier in kunnen vinden. Voetbal is en blijft maar een spelletje.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Frenky

   

  Urk speelde slecht. Terecht verloren.

  reageer
 • Urker Jan

   

  Hee, daar is onze anti-Urk-analist Frenky weer. Gelukkig gaf de samenvatting van OF een juiste weergave; onterechte nederlaag tegen een tegenstander die gaat voor het kampioenschap. Zo door blijven gaan Urk, dan komen de punten echt vanzelf en gaan we ons handhaven.

 • Klaas

   

  Frenky ook nog even een haarscherpe analyse van Flevo Boys en mijn weekend kan niet meer stuk !

 • Neve

   

  Dit zat er helaas aan te komen, de verdediging van Urk werd keer op keer op doeltreffende manier door de tegenstander doorbroken, waarna vele kansen de tegenstander gegeven werd. Jammer voor Urk maar helaas.

  reageer
 • kees

   

  Vroeg of laat vallen ze,geduld is een schone zaak. Zeer goed combinerend excelsior gezien,die gemiddeld 2/3 goals maken. Teun ging weer als een buffel,en snoek kwam weer aardig in de richting. Complimenten aan het hele team,na die belachelijke partij van vorige week. Volgende week even harkema een oor aannaaien,en dan de wat leukere partijtjes waar er meer mogelijk moet zijn,zoals Hzvv, Genemuiden, flevoboys,drachten. Was mooie wedstrijd met vechtlust

  reageer
 • Toeschouwer

   

  Toch maar eens eerlijk de zwakke plek opnoemen. Gerrit Tol [totaal geen inzet om een bal terug te veroveren,. Excelsior was hoe dan ook de beter voetballende ploeg die 1 kans krijgen en ook scoren, Urk had 3 kansen en 5 mogelijkheden. Daar moet er minstens 1 van in. Urk deed wel zijn best met een goede inzet maar het ontbreekt urk gewoon aan een scorende spits. Dus als er iemand van buiten Urk makkelijk scoort ! gewoon aanmelden.

  reageer
 • Lkteu

   

  Je verwoord precies wat ik ook denk

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert