Almere City FC wil stunten tegen Go Ahead Eagles

ALMERE
De profs van Almere City FC willen vrijdagavond in Deventer stunten met een overwinning op Go Ahead Eagles. Volgens trainer Maarten Stekelenburg is dat alleen mogelijk als zijn ploeg vanaf het begin in staat is de druk van de Deventenaren, aangemoedigd door het fanatieke thuispubliek, te weerstaan.

Go Ahead Eagles degradeerde vorig seizoen uit de eredivisie. De ploeg staat op de derde plaats in de Jupiler League. Almere City FC boekte begin deze maand de eerste competitiezege tegen FC Emmen. De Almeerders speelden afgelopen maandag met 2-2 gelijk tegen Jong Ajax. City staat op de 18e plaats.

Voor verdediger Lars Nieuwpoort is de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles een bijzonder duel. Hij staat dan tegenover zijn broer Sven die uitkomt voor de Deventenaren. Het duel in Deventer begint om 20.00 uur en is te volgen via het live-blog van Omroep Flevoland.

reacties (7)

 • antifan

   

  Hoogmoed stralen ze voldoende uit, maar voetballen, nou nee, daar hebben ze geen kaas van gegeten, gelukkig maar, moet er niet aan denken, dat ze ooit promoveren, wat een afgang wordt dat dan.

  reageer
 • Jan Willem

   

  Beste Sjaak, Ik begrijp niet waarom je zo negatief bent naar deze team. Sinds achterhoede vervangen is gaat het veel beter met city. Tegen Jong Ajax was het ook mogelijk om 3 punten te pakken als er geen dubieuze (cadeau) strafschop was voor Ajax. Ik denk dat jongens goed op dreef zijn en deze elftal aardige resultaten kan boeken. Almere City FC Succes Vanavond!!!

  reageer
 • Kokkie

   

  City gaat stunten!

  reageer
 • Sjaak

   

  Ik denk dat de grootste stunt zal worden als ze met minder dan 4 doelpunten verschil verliezen vanavond. Ik schat in dat het 5-0 voor de Eagles wordt.

  reageer
 • Gekke Henkie

   

  Ja Sjaak dat is dan mooi gelukt, maar slechts 3 doelpunten verschil, en de laatste plek weer over genomen van RKC. In Almere kan het.

 • ronald

   

  Haha heb ik dit seizoen al vaker gehoord ,en ik geloof ook nog in sinterklaas

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Johan

   

  Alweer stunten!!

  reageer
 • Johan

   

  Ja en ik wil graag de loterij winnen. Haha kansloos. Morgen weer gewoon onderaa het rijtje hoorm

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert