SV Urk speelt gelijk in Hoogeveen

URK
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag het uitduel tegen HZVV met 1-1 gelijk gespeeld.

De ploeg van trainer Rolf de Boer kwam in Hoogeveen in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Teun Hakvoort. De thuisploeg scoorde in de 73e minuut de gelijkmaker.

Door het gelijkspel blijven de Urkers met zes punten uit acht duels op de twaalfde plaats staan in de Hoofdklasse C.

reacties (7)

 • de blo....

   

  tip voor urk 1.? slechts een half uurtje gericht op doel schieten Door niemand minder dan de pas op. 2endertig jarige leeftijd zijn debuut in het eerste maakte .1 keer by het 3 voor gedaan dat nog niet heeft gewonnen en zie ze schoppen er met een 8in .tegen de nr 3 van de ranglijst .Dus bonkege het is nu afwachten op een telefoontje

  reageer
 • kees

   

  Maak me totaal niet druk hierover. Eerste punt weer binnen nu langzaam opbouwen. Drachten ook lastig,zie de beker van pasgeleden. Ja lucas zou niet verkeerd zijn,maar hou erover op straks gaat ie ook naast zn schoenen lopen en zit ie bij Genemuiden. Koos maak jij je nou maar druk over fb want die zijn er ook nog lang niet,wil je naar de topklasse zul je toch echt aan de bak moeten,en nu trainer weggaat zal het mischien beter/of nog erger worden want die man zal er nog minder energie in stoppen

  reageer
 • Urker

   

  Gewoon wat proberen,er loopt namelijk een 2e Klaas Wakker rond. bv Lucas Schraal, die moeten ze in de spits zetten ipv Danny Mazereeuw. Misschien nog wat jong,maar dat was Klaas ook en betekende veel die tijd .

  reageer
 • Urker Jan

   

  Nu, dan komt Klaas Romkes eerder in aanmerking. Maar wat dacht je van Harmen de Boer uit Urk 2. Legt er elke zaterdag 2 of 3 in het mandje. Organiseer een oefenwedstrijd door de week en zet die er eens 90 minuten neer, zal iedereen versteld van staan.

 • Koos34

   

  Ik voorzie grote problemen bij Urk. Veel inzet maar niet scoren. Dat gaat mentaal opbreken. Urk zal een paar goede spitsen moeten aantrekken anders speelt het volgend jaar niet meer in de hoofdklasse. Dit is van mijn kant echt niet negatief bedoeld want ik heb een zwak voor Urk. Ik zou het gewoon jammer vinden als ze weer degraderen terwijl ze aardig kunnen voetballen. Misschien een overgang volgend seizoen van Wiljan naar Urk? Schokeffect. Ralph de boer naar assistent FC Groningen?

  reageer
 • Tjs

   

  Frenky en neve 2-ling sjapoo

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Neve

   

  Urk speels maar matig vond ik. De tegenstander was in veel opzichter superieur en doeltreffender.

  reageer
 • Frenky

   

  HZVV was veel beter, terecht dat zij de tweede helft scoorden. Was verdiend geweest als ze er nog een gescoord hadden. Nu heeft Urk eigenlijk twee punt van hen gestolen...

  reageer
 • Geert

   

  De steevast vaste reactie van deze anti-Urk-analist. Laten we afspreken hierop inhoudelijk niet in te gaan. Verdient ie nl. niet.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert