Unicum gehavend in stadsderby tegen Lelystad'67

LELYSTAD
De voetballers van Unicum beginnen zaterdagmiddag gehavend aan de stadsderby tegen SV Lelystad'67. De thuisploeg heeft volgens trainer Edwin van Ankeren een waslijst aan blessures. Het enige lichtpuntje is dat aanvaller Andy de Wit weer fit genoeg is om in de basis te starten.

De resultaten van Unicum vallen dit seizoen tegen. De ploeg heeft van de acht gespeelde duels er vijf verloren en staat daarom met vijf punten uit acht duels op de twaalfde plaats in de tweede klasse G. Volgens Van Ankeren is dat veel te laag. Hij vindt dat zijn ploeg goed speelt. Het enige dat ontbreekt zijn doelpunten.

Ook SV Lelystad'67 kent een moeizame competitiestart. De ploeg van trainer Remco Ahrens staat met negen punten uit acht duels op de elfde plaats.

reacties (5)

 • svl'er

   

  SVL for ever ? Met het beleid dat het huidige bestuur hanteert gaat SV Lelystad '67 rechtstreeks naar de derde klasse. Gaat volgend jaar gezellig worden. Swift, Bas, Zeewolde, Unicum, SV Lelystad en SV Zakkenvuller. Minder reiskosten, hoera voor het bestuur van SV Lelystad '67.

  reageer
 • Blauwe

   

  Als wij verliezen doen we dat met opgeheven hoofd. €5 entree morgen rooien😄en evengoed gezellig bij ons

  reageer
 • Jaap M

   

  Matige ploeg met zeer zwakke trainerstaf. Van Ankeren heeft nog nooit wT gepresteerd. Van Oostrum heeft een abonnement op degradatie. Straks met Unicum en Dieze West.

  reageer
 • Jond

   

  Bij Omniworld was van Ankeren niets en hier bij Unicum ook niet!!!

  reageer
 • Bert

   

  nog een klein zetje en unicum verdwijnt langzaam richting degradatie en als wij dat kunnen geven dat zetje dan zullen wij dat zeker doen. pak je kans jongens en laat het verschil gewoon weer 1 klasse zijn svl for ever

  reageer
 • MS

   

  Lekker sportief!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert