Almere City FC verliest nipt van NAC Breda

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond de laatste wedstrijd van 2015 verloren. NAC Breda was in Almere met 0-1 te sterk. De enige treffer van de wedstrijd viel vijf minuten voor rust en kwam op naam van Luis Pedro.   

De gasten kregen gedurende de wedstrijd veel kansen (onder meer door twee keer paal en een keer lat), maar tot het einde bleef het spannend. City FC was een minuut voor tijd dichtbij de gelijkmaker, maar de paal voorkwam de 1-1.

Het was de laatste wedstrijd onder interim trainer Marco Heering. In 2016 zal er een nieuwe hoofdcoach voor de groep staan. De club wil nog voor de kerst de naam van de nieuwe trainer bekendmaken. 


Opstelling Almere City FC: Etemadi, Brent, Ramsteijn, Nieuwpoort, Quasten (Ahannach), Pablo Rosario (Vet), Kip, Salasiwa, Oost (Boldewijn), Van Amersfoort en Mamedov

reacties (9)

 • Beo

   

  Tweede helft was top boys. Fijne winterstop en tot 2016.

  reageer
 • Almeerder

   

  Wat een grap, je kunt niet anders dan omhoog kijken. Je bent gedeeld rode lantaarndrager en degraderen kun je niet. Mooiste grap nog vlak voor de jaarwisseling, bedankt daarvoor. Als ik Almere City zie spelen snap ik nog steeds niet waarom Joey Godee zo broodnodig was. De club moet juist investeren in een goede en stabiele verdediger, liefst met wat ervaring, die de boel recht kan zetten achterin en scherp kan houden. Dan maar iets meer betalen als normaal gesproken. Dan heb je in je twee achterste linies, in de as, in ieder geval ervaring staan en vervolgens kun je daar omheen gaan bouwen. Momenteel lijkt het verdedigend helemaal nergens op. Succes na de winter!

  reageer
 • Martin

   

  Als City de hele wedstrijd zou spelen als de laatste twintig minuten dan zouden ze een goede kans hebben om punten te pakken. Maar met een slap begin, laag tempo en geklungel achterin kom je er niet. Waarom Heering de nr 20 niet wisselde is mij een raadsel.

  reageer
 • Almere City FC

   

  Wat een fantastische 2e helft, een gelijkspel had er zeker ingezeten. Nu lekker genieten van de feestdagen en vanaf het nieuwe jaar weer omhoog kijken. Supporters bedankt !!!!

  reageer
 • jan

   

  Kokkie heeft humor maar meer ook niet

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Almere036

   

  @Kees 0-5 bij rust? Kansen op doel na 90 minuten: 5 voor Almere, 2 voor NAC. Reddingen keepers: Etemadi: 1, Ten Rouwelaar: 5. Mooie statistieken die nergens op gebasseerd zijn, Kees.

  reageer
 • Karel

   

  Almere kampioen! Grrrr.....net te laat.

  reageer
 • Kees

   

  0-1 rust Had al minimaal 0-5 moeten zijn Geen kans gehad tegen 10 kansen voor NAC Hou me hart vast voor de volgende 45 minuten

  reageer
 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert