SV Urk moet zich handhaven in Hoofdklasse

URK
SV Urk moet zich dit jaar handhaven in de Hoofdklasse C. Dit zei voorzitter Gerrit Meun tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de voetbalclub. Door de invoering van de nieuwe landelijke 2e divisie komende zomer, is het voor de club van groot belang om in de hoofdklasse actief te blijven.

Speler Bennie Dunnink, die in december zijn been brak tijdens de wedstrijd tegen Flevo Boys, gaf tijdens de receptie aan dit seizoen nog in actie te willen komen. Hij wil in maart zijn rentree maken en met SV Urk handhaving bewerkstelligen.

Grote afwezige tijdens de nieuwjaarsreceptie was trainer Rolf de Boer, die deze week bekend gaat maken waar hij volgend seizoen aan de slag gaat.

reacties (9)

 • supporters svu

   

  Welke keep doet dit na? Op harkema na de minst gepasseerde keeper van de hoofdklasse a, b en c. Het Is dat knielus al 26 jaar Is maar anders stonden de clubs in de rij voor deze gladiator.Je doet niet alleen hem,maar het hele team zo tekort,technische staf,keepertrainer enzenz Komt dit uit je duim...Want na de wedstrijd moet een biertje kunnen,jongens leven naar zo wedstrijd toe en zorgen dat ze vrijdag niet gek doen en vroeg op bed liggen. Wat denken dat hun vrijwillig inleveren al hun tijd Enzo, en dan ook nog hele week gezeik tegen je en ook nog via de media.minneling

  reageer
 • kees

   

  Ga je lekker zelf op doel staan pieter kijken wat jij er van bakt. Is 1 van de minst gepasseerde keepers van zowel 1 klasse en tevens de hoofdklasse. Omdat er voorin niet gescoord word moet de sluitpost het ontgelden. Heb geenfouten gezien in alle wedstrijden,of je bedoelt een speler die hem de schuld gaf van een miscommenucatie, die hij zelf had moeten wegrammen omdat hij tussen 2 spitsen in stond. Maar Is een topper,en mogen we blij mee zijn

  reageer
 • Pieter

   

  Laten ze eerst hun instelling eens veranderen. Momenteel is het vrijdag savonds tot maandagochtend drank en feesten. Dat is het nadeel van dit jonge ekftal. En het zou ook helpen om die kruk van een Kaat onder dd lat vandaan te halen. Veel wedstrijden gezien met domme fouten van hem. Instelling van niks heeft deze gozer. Alle lof voor Rolf de Boer die probeert het tenminste dat kun je van de spelers niet zeggen. Als een ploeg niet presteert geef hun gewoon de trainer de schuld, nou nee tis echt andersom. Als trainer kun je nog zo goed je best doen maar als de spelers hun instelling niet klopt dan houdt hetvsnel op.

  reageer
 • Frenky

   

  Ze moeten we heel wat presteren willen ze in de hoofdklasse komen.

  reageer
 • Sjaak

   

  Als Urk in de aankomende 10 wedstrijden 8 x 1 doelpunt meer maakt dan de tegenstander, winnen ze er misschien toch nog 5 van en hebben ze zomaar 9 punten meer dan nu.

  reageer
 • gjr

   

  8 x 1 doelpunt meer maken en dan slechts vijf keer winnen en negen punten halen. Heeft de KNVB de punten telling in 2016 aangepast?

 • laat alle reacties zien
 • Frankie

   

  Als de trainer niet eens op de nieuwjaarsreceptie is.....moet dat deze ploeg er in houden met zo'n instelling? Vervroegd afscheid nemen zeg ik om nog een kans te houden.

  reageer
 • TjakkA.\/\/.

   

  Het zal lastig worden maar als het iets meer mee zit moet het lukken. Urk heeft bijna alle verliespartijen met 1 doelpunt verloren. Als Urk zelf iets vaker scoort maken ze dus kans. Succes.

  reageer
 • Job

   

  Hallo Frenky, zoals vanouds lul je weer uit je nek. Heb je deze competitie wel eens een keer naar deze, in jou ogen, talentvolle groep. Vanaf nu niemand meer laten lachen .

  reageer
 • Frenky de enige echte

   

  Succes Urk! Gaat jullie zeker lukken! Er zit genoeg talent in deze groep!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert