Voetballer De Groot stopt door zware blessure

DRONTEN
Jeroen de Groot uit Emmeloord stopt per direct met voetballen. De 26-jarige verdediger van asv Dronten en eerder voor Flevo Boys heeft een zware blessure opgelopen bij een training.

Uit een mri-scan blijkt dat zijn voorste kruisband is afgescheurd en mogelijk is zijn meniscus beschadigd. Volgens de Emmeloorder duurt revalidatie zeker negen maanden en daarom geeft hij nu prioriteit aan zijn studie. 

De Groot twijfelde er al over om te stoppen met amateurvoetbal en moet nu noodgedwongen zijn kicksen aan de wilgen hangen. 

reacties (3)

 • Dronten supporter

   

  Ontzettend jammer dat je op zo'n manier je carrière moet afsluiten. Jeroen, het was maar een korte tijd in Dronten, maar in die korte tijd heb je je grote waarde en kwaliteiten laten zien door de belangrijkste speler te worden in ons elftal. Het was heel lang geleden dat wij een gemiddelde van 1 tegengoal per wedstrijd hadden, en dat is zeker ook jouw verdienste. We gaan je missen! Bedankt voor jouw bijdrage dit seizoen en ik hoop dat je snel herstelt en aan een succesvolle maatschappelijke carrière!

  reageer
 • Tsja

   

  Eerst even luisteren naar het bericht voordat je onzin verkoopt....

  reageer
 • Waarom niet ??

   

  Meld je lekker aan bij SV Urk, train een beetje mee kijk hoe het gaat....betalen doen we niet dus je bent ook nog eens vrij man binnen onze club....weet zeker dat je bij ons het plezier terug vindt...Kom op!!..doe eens gek!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert