SV Urk speelt gelijk tegen HZVV

URK
In de hoofdklasse C heeft SV Urk zaterdagmiddag op eigen veld met 1-1 gelijkgespeeld tegen HZVV uit Hoogeveen. Bij rust was het nog 0-0

In de tweede helft kwam SV Urk op voorsprong door een goal van Lucas Nagel. De Drenten kwamen vervolgens op gelijke hoogte via Frank Strijker. In de slotfase kreeg de thuisploeg via Hessel Snoek en Teun Hakvoort goede kansen op de overwinning.

SV Urk staat na deze 1-1 op de negende plaats van de Hoofdklasse C met 23 punten uit 19 duels.

reacties (6)

 • Voetballiefhebber

   

  Urk komt fysiek tekort en heeft geen echte spits. Rolf de Boer durft Gerrit Tol niet buiten de ploeg te laten omdat hij dan in aanvaring komt met de 'baas'van de technische commissie.

  reageer
 • schaapjes

   

  Dat eerste klopt niet want de verdediging won vrijwel alle kopduels van de toch fysiek sterke aanvallers van hzvv en ook tegen bijvoorbeeld Flevo Boys zie je dat de kracht van Urk in het fysieke ligt! En echte spits ontbreekt helaas wel die voetbalt namelijk in Emmeloord das de pip.

 • Klaas

   

  Rolf is altijd trots op zijn ploeg! Vermoeiende man zeg!

  reageer
 • schaapjes

   

  Nou gelijk heeft hij toch. Als Tol niet meeloopt doet de onvermoeibare Teun dat wel! Tweede helft was weer genieten mooi die werklust! Volgend seizoen Dick er weer bij komt er ook meer voetbal in de ploeg.

 • neutraal

   

  Tol niet tekort doen,verdedigt ook mee. En maakt beste meters.Soms zit het niet mee. Gun hem ook zn goaltje. Het begon pas te lopen toen het publiek zich liet horen.Jammer.

  reageer
 • schaapjes

   

  Beste toeschouwer, gerrit snoek was ziek geweest deze week. was pas vanmorgen weer fit. dus daarom begon hij op de bank. Tol valt me ook tegen helaas. Met zo'n naam zou je meer moeten brengen ;-) fijne zondag!

  reageer
 • schaapjes

   

  Jammer zeker tweede helft was urk vele malen beter!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Toeschouwer

   

  Kan niet begrijpen waarom Rolf de Boer met Jelle de Boer begint, probeert wel te voetballen maar snapt niet hoe hij lopen en springen moet, komt totaal geen dreiging af terwijl Hessel snoek moet toekijken omdat hij 1x niet getraind heeft zoals meerdere spelers [die overigens wel speelden]...tegengoal begon bij Gerrit Tol die balverlies lijdt en daarna zoals gewoonlijk te beroert is om achter die man aan te gaan ..nee hoor... daar hebben we toch verdedigers voor??! . Hopelijk heeft Lucas Hoekman het allemaal gezien ,en die heeft genoeg kritiek geleverd op dit 1e team van Urk dus het nieuwe seizoen komt alles dik in orde.....dan gaan we denk ik voor de topklasse.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert