Voetbaltrainer Koster twijfelt over toekomst

ALMERE
Voetbaltrainer René Koster uit Almere twijfelt over voortzetting van zijn functie als hoofd jeugdopleiding bij NEC. Tijdens een evaluatie afgelopen winter kwamen Koster en de club tot de conclusie dat het combineren van de functie van hoofd jeugdopleiding en coach van het Onder 19 team van de club wellicht een wat te zware is.

De Almeerder is momenteel met de Nijmeegse eredivisionist in gesprek over eventuele verlenging van zijn aflopende contract, maar sluit ook een overstap naar een andere club niet uit. Koster sluit daarbij Almere City FC, waar hij tussen 2007 en 2013 als hoofd opleiding werkte, zeker niet uit.

De voetbalcoach is daarnaast met Jack Mangalie, keeperstrainer bij de jeugd van City FC, de voetbalopleiding Trainen als een Prof gestart, gericht op jonge voetballertjes met ambitie.

reacties (4)

 • Rolf

   

  Ach ja..... Je zoon was natuurlijk de beste..

  reageer
 • Almere74

   

  Toevallig heeft mijn zoon bij Omniworld gespeeld op het moment dat René hoofd opleidingen was en coach van de B1. Ondanks het feit dat hij niet alle trainingen en wedstrijden zag wist hij precies wie waar en hoe speelde of trainde. Als je het namelijk goed doet al hoofd opleidingen of als leidinggevende in het algemeen dan laat je je informeren door anderen. Er zal wel frustratie zijn. Misschien mocht zoonlief niet verder in de opleiding terwijl zoonlief natuurlijk de beste voetballer is. Geniet er gewoon van zolang het er is. En is het er niet meer, dan ben je toch een ervaring rijker.

  reageer
 • Jerry

   

  gefrustreerde voetballer of voetbalvader?

  reageer
 • Jond

   

  Dit zei ik al toen 'mijnheer' nog bij Omniworld zat. Én hoofd jeugdopleidingen én coach ( van naar ik meen de A1 of B1) gaat niet!! Hoe kan je nou jeugdspelers beoordelen terwijl je ze nooit ziet spelen omdat op datzelfde moment bij je eigen elftal op de bank zit te coachen? En toch heeft 'mijnheer' op die manier heel wat voetbalplezier bij de jeugd verpest!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert