City FC uitgeschakeld in play-offs door Willem II

ALMERE
De profvoetballers Almere City FC zijn maandagavond door Willem II uitgeschakeld in de halve finales van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. De ploeg van trainer Jack de Gier verloor in Tilburg de return met 5-2. Vrijdagavond had Willem II in Almere de heenwedstrijd met 0-1 gewonnen.

Bij rust was het 1-0 voor de thuisploeg na een blunder van keeper Agil Etemadi, die een schot van Lucas Andersen liet glippen. In de tweede helft kwam Willem II op 2-0 via aanvoerder Jordans Peeters. Vervolgens kwamen de Almeerders via een vrije trap van Ricardo Kip terug in de wedstrijd.

Vlak na die aansluitingstreffer kwam Willem II via Erik Falkenburg op 3-1. De Almeerders gingen vervolgens vol op de aanval en namen grote risico's achterin. Lucas Anderson profiteerde daarvan: hij mocht in een kort tijdsbestek de 4-1 en de 5-1 aantekenen. In slotfase deed Pelle van Amersfoort nog wat terug namens Almere City FC: 5-2.
 

reacties (1)

  • Karel

     

    Goed gedaan mannen. Willem2 misschien nog een maatje te groot dit seizoen, maar komend seizoen verder groeien op naar de eredivisie

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert