Boerebach Talententoernooi moet ruimte inleveren

LELYSTAD
De organisatie van het Lesley Boerebach Talententoernooi in Lelystad moet een veld inleveren omdat het eerste team van SV Lelystad'67 in de nacompetitie speelt. Het team van trainer Remko Ahrens speelt zaterdag in de tweede ronde van de nacompetitie thuis tegen Lunteren.

Het toernooi bij SV Lelystad'67 kan het middagprogramma op het hoofdveld daardoor niet door laten gaan. Het evenement wordt gehouden ter nagedachtenis aan Lesley en Sven Boerebach, de kinderen van oud-profvoetballer Michel Boerebach. Bijna 13 jaar geleden kwamen de jonge voetballers bij een auto-ongeluk om het leven.

In totaal komen er zaterdag 24 teams in actie op de velden op sportpark Langezand. Ook profclub Feyenoord komt in actie. Het toernooi wordt zaterdagochtend geopend met een gedicht door columnist Hugo Borst.

reacties (6)

 • Unicummer

   

  SVL-ers, niet zo zeuren over Lunteren. Wees blij dat jullie die wedstrijd kunnen spelen! Een prachtig toetje van een knotsgekke competitie in 2G. Succes morgen (hoewel ook volgend jaar weer de derby ons toch het leukste lijkt...), maar vooral veel succes bij het prachtige toernooi voor Lesley en Sven!

  reageer
 • Svl

   

  Hoe dan ook!! Na twee succesvolle dagen KFC 11 Tournament. Is morgen wederom een groots voetbalfestijn op sportpark Langezand. Lesley Boerebach talententoernooi en nacompetitie voor promotie eerste klasse. Het wordt weer smullen voor voetbal liefhebbers. Niks met voetbal? Kom dan voor de beroemde Nasie, ook smullen. Het wordt mooi weer dus daar hoef je niet voor thuis te blijven. Ondanks dat Lunteren niet wilde of kon mee werken, zullen weze gastvrij ontvangen.

  reageer
 • Supporter SV Lelystad '67

   

  Ik heb niet gelezen dat Lunteren niet wil meewerken. De geplande toernooi wedstrijden kunnen op veld 5 gespeeld worden. Maak er een gezellige dag van en zeur niet !

  reageer
 • Lely

   

  Respect!

 • Lely

   

  Waar is de sportiviteit van Lunteren...SV Lelystad kan maar een ding doen en dat is winnen! Jammer van dit bijzondere toernooi, Lunteren is het moraal van dit verhaal helemaal kwijt :-(

  reageer
 • lelystad

   

  Waarom nou weer zo negatief. Vertel er dan.ook even bij dat Lunteren, ondanks dat ze op de hoogte waren gesteld van het verhaal achter dit toernooi NIET mee wilde werken. En dus niet wilde omruilen of op ander tijdstip!! Respectloos van Lunteren. Had dit er ook even bij vermeld OMF, want nu denkt iedereen dat het aan SVLelystad ligt.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Fan

   

  Schandalig dat Lunteren niet wil mee werken. Dit toernooi is zo speciaal. En dan niet mee werken???? Laten maar merken zaterdag dat zij niet welkom zijn.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert