Almere City verliest nipt van Espanyol

ALMERE
Almere City FC heeft donderdagavond de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Espanyol met 1-2 verloren. Het was de laatste oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen in de Jupiler League.

Espanyol, de nummer 13 van de Primera Division van het afgelopen seizoen, kwam vroeg op voorsprong door een goal van Batistao. Soufyan Ahannach zorgde na half uur spelen voor de gelijkmaker. 

In de tweede helft besliste Perez uit een vrije trap de wedstrijd.
Volgende week vrijdag opent Almere City FC de nieuwe competitie met een uitduel tegen FC Volendam. 


reacties (4)

 • Harry de Harige Aap

   

  Lol Almere City ik wist niet eens dat dat bestond. Ik zou er voor geen goud naar toe willen -soort Zoetermeer van Amsterdam- dus wees blij dat Espanyol wilde komen. Het had ook Karabukspor of een andere club uit een bananenrepubliek kunnen zijn. Succes in de Anheuser-Busch Inbev liga :P

  reageer
 • Ed Molenaar

   

  600 Bezoekers is zeker niet veel. Blijkbaar is deze manier van marketing en kaartverkoop niet effectief.

  reageer
 • Fred Smit

   

  Leuke oefenpot ! Heb genoten. Almere City werd zeker niet weggespeeld tegen een ploeg die ook tegen Barcelona en Real Madrid moet spelen. Jammer dat er alleen zo weinig toeschouwers waren : 600. Waarom leeft voetbal niet in Almere ?

  reageer
 • Kees

   

  Waarom 600 man? Dat heeft meerdere redenen Het is nog vakantie dus veel mensen weg Espanol spreekt veel mensen niet aan En 10 euro voor een wedstrijd om des keizers baard Ook ik hoop dat we een mooi seizoen krijgen Heb zelf 2 seizoenskaarten gekocht Maar begrijp prima dat er weinig volk op deze wedstrijd is afgekomen

 • Beo

   

  Super pot gezien vanavond. We hebben een lekker fris elftal. Dit gaat een mooi seizoen worden. Jack en zn boys succes dit seizoen. Vrijdag kom ik jullie steunen in Volendam. Trouwens kantine zag er prachtig uit !!!!!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert