Geslaagde rentree Dunnink

URK
Voetballer Bennie Dunnink van SV Urk heeft na acht maanden blessureleed zijn rentree gemaakt. De verdediger speelde woensdagavond mee in het oefenduel van Urk tegen de amateurs van Ajax (1-0 verlies).

Dunnink moest acht maanden revalideren van een enkelbreuk, die hij december vorig jaar opliep in de derby tegen Flevo Boys. Door de geslaagde revalidatie is de voetballer op tijd fit voor de competitiestart.

Op 20 augustus beginnen de Urkers in de hoofdklasse B de competitie met een uitduel bij Staphorst.

reacties (4)

 • Tja

   

  Wat hadden we nu afgesproken? Bemoei je lekker met flevoboys. Punt. Om toch in te gaan op je commentaar: Urk blaast niet hoog van de toren over kampioenschap en dergelijke. Dus oefenwedstrijden verliezen waaruit blijkt dat dit ook te hoog gegrepen is bevestigd dat handhaving een mooie doelstelling is. Als fb verliest betekent dit door hun absurde doelstellingen gezichtsverlies, dus is commentaar begrijpelijk.

  reageer
 • Aloha

   

  Aswh en ONS zijn 3e divisie, daar kan en mag je van verliezen. Ajax is hoofdklasse, redelijk vergelijkbaar. Valt dus weinig van te zeggen nog.

  reageer
 • Urk fan

   

  Wat zegt een oefenwedstrijd???...je speelt niet met je basis team.want je laat jonge jongens spelen. Spelers op vakantie...ga zo maar door...het zegt nu nog niet zo veel. Op 20 augustus pakt urk 3 pnt en fb niet

  reageer
 • Koos34

   

  Urk heeft nu alle oefenwedstrijden al verloren. Grappig, nu geen commentaren. Als flevo boys verliest zijn ze als de kippen erbij. By the way: fijn dat Dunnik weer terug is!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert