ASV Dronten verliest spectaculaire wedstrijd van Eemdijk

DRONTEN
ASV Dronten heeft zijn rentree in de Hoofdklasse niet kunnen opluisteren met een zege. De ploeg van trainer Wim Kroes speelde een spectaculaire wedstrijd, maar verloor met 4-3 van Eemdijk.

De eerste tien minuten van de wedstrijd werden de Drontenaren volledig overklast door Eemdijk. Na vijf minuten spelen scoorde Jasper Bolland al 1-0. Een paar minuten later kon Argjend inkoppen na een voorzet van Bolland. 

In de tweede helft begon ASV Dronten voortvarend aan de wedstrijd. Vincent ter Burg jaagde goed door en Zeger Beukers maakte een eigen doelpunt: 2-1. Na 66 minuten leek Eemdijk de wedstrijd in het slot te gooien. Invaller Klaas Bout kon aan de rechterkant makkelijk binnentikken en leek de wedstrijd te beslissen.

Vervolgens volgden er voor ASV Dronten vijf mooie minuten. Invaller Henry Huijsmans zag doelman Ruizendaal ver van de goal staan en lobde de bal over hem heen. Amper twee minuten later kreeg Ricardo Talu een penalty. Jodi de Boer schoot onberispelijk raak, en zo stonden beide ploegen weer gelijk. Toch ging Eemdijk er met de winst vandoor. Klaas Bout kreeg aan de rechterkant weer een grote mogelijkheid, en via de binnenkant van de paal ging de bal in de goal.
 

reacties (5)

 • Drontenaar

   

  Prima wedstrijd, prima samenvatting, maar dat commentaar, tenenkrommend!

  reageer
 • Jeroen

   

  Goeie verzorger hebben ze bij Eemdijk!

  reageer
 • George

   

  Heerlijke wedstrijd, met veel kansen en doelpunten. Trainers hebben de beleving terug gebracht die begin vorig seizoen ontbrak. Ga zo door en de punten komen vanzelf.

  reageer
 • johan

   

  beleving weet niet wat u onder beleving verstaat als dat is zonder systeem voetballen en maar schreeuwen langs de lijn dan voldoen ze aan uw beleving. door de eerste periode te winnen aan het begin van het seizoen spelen ze nu hoofdklasse dus weet niet waar om u schrijft de beleving ontbrak aan het begin van vorige seizoen? het zou beter zijn zijn als ze een systeem ontwikkelen waar spelers op de juiste plaats worden neergezet en niet op plekken komen te spelen waar ze niks te zoeken hebben en steeds weer in de fout gaan met tegen doelpunten als gevolg en als Eemdijk geen gas had terug genomen na de snelle 2-0 dan was de uitslag groter uitgevallen dan de 4-3.

 • Hans

   

  Dankzij een eigen doelpunt en een strafschop kon ASVD in punten bij blijven want voetballend stellen ze niks voor. Met geluk gepromoveerd. Met dit soort voetbal aan het eind van het jaar gedegradeerd.

  reageer
 • Supporter

   

  Jammer maar toch knap weerstand geboden!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert