Almere City FC kan ook niet winnen van FC Emmen

ALMERE • Ma 22 augustus 2016 | 18:46 • Maandag 22 augustus 2016 | 18:46
Almere City FC heeft ook zijn vierde wedstrijd in de Jupiler League verloren. FC Emmen was in Drenthe met 2-0 te sterk voor de Almeerders, die nog altijd wachten op de eerste zege van het nieuwe seizoen.

Na 24 minuten spelen zette Cas Peters FC Emmen op voorsprong na slordig balverlies van Gaston Salasiwa. In de tweede helft scoorde Rogier Krohne 2-0. De speler werd perfect aangespeeld door Issa Kallon en schoot hard diagonaal binnen.

Door het verlies tegen FC Emmen hebben de Almeerders nog maar 1 punt. Aankomende vrijdag speelt de ploeg van trainer Jack de Gier tegen FC Eindhoven.

Opstelling Almere City FC: Chiel Kramer; Kees van Buuren (Metalsi) , Lars Nieuwpoort, Damon Mirani Yener Arica, Jeffrey Rijsdijk, Dyllan Lanser (Bal) , Gaston Salasiwa, Soufyan Ahannach, Rick ten Voorde, Silvester van der Water

Geel: Lanser, Van Buuren