Van der Pal wint Triathlon NOP

Stefan van der Pal uit Leeuwarden heeft de vijfde editie van de Triathlon NOP gewonnen. De triatleet won in de straten van Emmeloord met een lichte voorsprong op nummer twee Tim Hezemans.

Hezemans had een minuut voorsprong op Van der Pal, na het zwemmen en fietsen. Van der Pal maakte die achterstand ongedaan bij het lopen. "Ik doe vaker aan triatlons, en ik weet dat het lopen mijn sterkste onderdeel is. Onderweg keek ik ook naar Tim (Hezemans, red) en toen dacht ik al: 'Jij bent van mij'. Prachtig dat het ook uitkomt."

De triathlon in de Noordoostpolder werd voor de vijfde keer georganiseerd. Dit jaar deden er een recordaantal deelnemers mee van 530 triatleten. Vorig jaar waren dat er nog 490.

reacties (3)

 • Dirk

   

  Anders gaat het tekoste van Almere city want die club die leeft en doet het geweldig.

  reageer
 • Hendrik

   

  Heeft er bij de vrouwen ook nog iemand gewonnen? Waarom wordt dat niet gemeld? Is eerder regel dan uitzondering bij jullie.

  reageer
 • Frank Orie Lelystad

   

  Ontzettend jammer dat zo'n mooi regionaal evenement zo weinig zendtijd krijgt toebedeeld. De dames worden niet eens in beeld gebracht! Deze wedstrijd die in 5 jaar zo explosief is gegroeid verdient meer aandacht. Bijzonder teleurstellende uitzending van dit evenement op Omroep Flevoland!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert