Weer nederlaag Jong Almere City

ALMERE
Jong Almere City FC is in de Derde Divisie nog altijd zonder punten. Op bezoek bij FC Rijnvogels ging de ploeg van trainer René Koster zaterdagmiddag onderuit met 4-2.

Al binnen het kwartier keken de Almeerders tegen een 2-0 achterstand aan. Eerst was het een eigen doelpunt van Jong Almere City, niet veel later was het Arno Dijkstra die de bezoekers verder op achterstand zette. Vlak voor rust maakten de Almeerders de aansluitingstreffer. Veel hielp het niet, want in de tweede helft scoorde opnieuw Dijkstra namens Rijnvogels. Niet veel later kwam Jong Almere City toch weer terug tot 3-2. In de slotfase was het Jop Verhagen die voor de beslissende 4-2 zorgde.

Door de nederlaag tegen Rijnvogels, dat tot dit duel ook nog geen punt had gepakt, staat Jong Almere City vaster op de laatste plaats in de Derde Divisie zaterdag.

reacties (1)

  • Jond

     

    Met Rene Koster zal het ook niets worden. In dit geval gaat de slogan "resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst" juist wel op. Deze man heeft nergens iets gepresteerd waarvan je zegt: " daar kunnen we wat mee". Mijnheer is altijd vroegtijdig vertrokken. Dat zal bij ACFC ook wel weer gebeuren.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert