Almere City FC wint ruim van FC Den Bosch 4-1

ALMERE • Vr 16 september 2016 | 16:18 • Vrijdag 16 september 2016 | 16:18
Almere City FC heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch met 4-1 gewonnen. Grote man bij de thuisploeg was spits Sven Braken, die na 11 maanden van blessureleed eindelijk weer in de basis stond. De Limburger luisterde zijn rentree op met twee goals en een assist. 

Bij rust was het ondanks goede kansen voor Almere City FC nog 0-0. In de tweede helft wisten de Almeerders wel toe te slaan. Sven Braken (2x), Yener Arica en invaller Rick ten Voorde zorgden voor een riante 4-0 voorsprong. In de slotfase deden de gasten via invaller Van der Winden nog wat terug: 4-1 

Door de winst stijgt City FC naar de veertiende plaats van de Jupiler League.Komende dinsdag komen de Almeerders weer in actie. De ploeg speelt dan voor de KNVB beker een uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. 

Opstelling Almere City FC: Kramer, Van Buuren, Ramsteijn, Mirani, Nieuwpoort (Lanser), Salasiwa, Rijsdijk, Arica, MacDonald (Van der Water) , Braken (Ten Voorde) , Ahannach

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel