ASV Dronten blijft maar verliezen

DRONTEN
ASV Dronten heeft ook zijn vijfde duel in de Hoofdklasse B niet gewonnen. Op bezoek bij SC Genemuiden ging de ploeg van Wim Kroese met 2-1 ten onder. Door het verlies blijft ASV Dronten op één punt steken.
Eerste wapenfeit van de wedstrijd kwam op naam van Genemuiden-speler Omar Kavak. Zijn inzet stuitte op de lat. Toch was het ASV Dronten dat de voorsprong greep via Laurens Brouwer: 0-1.
Lang leken de teams de kleedkamers op te zoeken met een 0-1 stand, maar daar dacht Omar Kavak anders over. Hij bracht Genemuiden vlak voor rust langszij: 1-1.
In de tweede helft kreeg Genemuiden kans na kans om op voorsprong te komen, maar verzuimde dit. Ondanks dat doelpuntenmaker Omar Kavak de rode kaart getoond kreeg, weerhield Genemuiden zich er niet van om de trekker alsnog over te halen. In de 82e minuut was het Anne van der Kolk die ASV Dronten alsnog de das om deed.

reacties (7)

 • Urker

   

  Dronten heeft nu maar net verloren, zo zijn al meerdere wedstrijden geweest, het gaat binnenkort de andere kant opvallen. Dronten veel succes en het eerste jaar in de hoofdklasse blijven is gewoon lastig. Er komen nog voldoende kansen. Als het niet lukt blijft het een mooie prestatie van vorig seizoen.

  reageer
 • Realist

   

  Helemaal gelijk, zie je dat er verstandige mensen op Urk wonen!

 • Supporter

   

  En zo is het!

 • Supporter

   

  Jammer jammer jammer. Weer net niet, en dat gaat je op den duur toch opbreken als dat zo door gaat. Maar goed ik vind het knap dat asv Dronten met beperkte middelen zo goed in de wedstrijd blijft tegen een ploeg met een topbegroting! Alleen Apeldoorn uit was kansloos, voor de rest was het toch elke wedstrijd echt een spannend duel. Ook nu dus weer. Asv Dronten heeft nu heel veel ploegen uit het linker rijtje gehad, nu breekt de tijd aan om echt punten te gaan pakken. Tegen NSC gaat er echt druk op staan doordat er punten moeten worden gepakt. Benieuwd hoe de ploeg zich dan gaat houden. Tot nu toe hoeft asv Dronten zich absoluut niet te schamen, ondanks dat het nog maar 1 puntje gepakt heeft. Succes asv Dronten!

  reageer
 • ASV Dronten

   

  Jammer dat we weer niet aan het langste eind hebben kunnen trekken. Hopen dat we de derby tegen Flevoboys binnenkort wel kunnen winnen.

  reageer
 • johan

   

  realiteit te licht voor de hoofdklasse. en misschien zelfs voor de eerste klasse dat zullen we volgend jaar zien als de gehaalde spelers en de betere eigen spelers weg zijn.

  reageer
 • Koos34

   

  Wie zijn de betere eigen jongens dan en waar moeten die heen dan ? Deze eigen jongens zijn ook te licht voor de hoofdklasse.

 • Net

   

  Genemuiden heeft het beste spitsenduo,maar achterin kwetsbaar.Knap van dronten dat ze slechts met 2-1 verloren hebben.Volgende week 3 punter!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Er

   

  Het blijft stuivertje wisselen, het ene jaar promoveren om vervolgens weer te degraderen

  reageer
 • supporters

   

  Helaas weer verloren. Een frustratie voor iedereen die een hart heeft voor asvdronten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert