Flevo Boys verliest in slotfase van DOVO

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag in de Hoofdklasse met 3-2 verloren van DOVO. Bij de rust keken de Emmeloorders die thuis speelden tegen een 1-2 achterstand aan.

Flevo Boys komt in de 11e minuut op voorsprong door een treffer van Frank Post. Maar vier minuten later komt DOVO al weer langszij. Adil Mahdadi tekent met een kopbal voor de gelijkmaker. In de 27e minuut is het opnieuw raak voor de gasten. Serhat Koc is deze keer met het hoofd trefzeker.

Na de pauze laat de tegenstander uit Veenendaal de teugels wat vieren. William de Boer profiteert daarvan door de 2-2 binnen te koppen. De wedstrijd lijkt dan te eindigen in een gelijkspel, maar in de 89e minuut scoort Serhat Koc alsnog de winnende treffer voor DOVO.

reacties (15)

 • Frans

   

  Beste idee wat ik in jaren gehoord heb. Leeflang eruit. Zou het niveau van jeugd en doorstroming goed doen. Maar gaat vast niet gebeuren zolang hij hand boven het hoofd wordt gehouden door de engerd Mesu. In het bestuur ontbreekt het verder aan enige voetbalkennis en daadkracht. Hoe lang moet ik de teloorgang van mijn club nog aanzien?

  reageer
 • Blauwe

   

  Zowel in de jeugd als bij de senioren is een flinke neerwaartse spiraal te zien bij Flevo Boys. Dit zat er al jaren aan te komen en komt mede doordat velen voor hun eigen hachje in het bestuur zitten. Plezier en prestatie is beiden ver te zoeken.

  reageer
 • Watcher

   

  1 van de betere keepers rosink.daar moesten ze het vorig jaar van hebben. Anders waren ze gedegradeerd

  reageer
 • Een vader

   

  Over de keeper was ik door zijn lengte vorig jaar ook sceptisch maar hij heeft zich na een moeizaam begin knap herstelt. Als het dan wat minder gaat is zijn lengte een makkelijk excuus. Overigens heeft is die Leeflang ook een keer een afspraak met mijn zoon vergeten, niet maar kan gebeuren en bij de tweede komt hij 10 minuten te laat. Hoor wel meer slechte verhalen over hem van mijn zoon.

  reageer
 • Verderop aan de vaart

   

  @ Klaas, wellicht iets bevooroordeeld ivm familiale banden? Verder moet ik toch het volgende opmerken, Rosink bij Flevoboys lijkt mij toch keer op keer te kort te komen, wat een dramatische keeper. Meneer is 1,70 en pakt zelden of nooit een bal en dan keer op keer die verongelijkte houding. In de polder zijn er zeker 2 betere keepers te vinden. ga eens in Luttelgeest kijken zou ik zeggen.

  reageer
 • Urker

   

  Lijkt jou! Sorry hoor maar FB heeft een geweldige keeper!

 • laat alle reacties zien
 • jan

   

  Het is een keus die je maakt. Als je met eigen jeugd speelt moet je er niet van opkijken als het een paar jaar wat minder gaat . Je moet dan als bestuur/trainer een meerjaren planning hebben en met ze zijn allen het zelfde doel voor oog. Optie twee is natuurlijk ieder jaar mee willen doen maar hier zullen wel de nodige goede spelers voor moeten worden gehaald voor elke optie moet men als bestuur achter staan vind ik

  reageer
 • Rene

   

  Goede voetballers genoeg in de jeugdopleiding. Maar Klaas vertelt de waarheid. Genoemde hoofd jeugdopleiding en het enge stelletje boven hem, en om hem heen weten deze talentvolle jeugdspelers in grote getale voortijdig weg te jagen. Zodat ze de senioren niet eens halen. Voorbeelden te over. De omliggende clubs profiteren.

  reageer
 • Klaas

   

  Ik als regelmatig bezoeker vind het ook jammer dat er weinig eigen spelers doorstromen. Maar dit is toch gewoon een gevolg van dat alle jeugd elftallen de laatste jaren alleen maar slechter zijn geworden? Meneer Leeflang u hebt lang genoeg uw zakken gevuld niks bijgedragen en alleen maar narigheid bezorgt trek uw conclusies

  reageer
 • berend

   

  Leuk hè, zo n strijd. op naar 15 oktober. Volgende week mag fb aantreden tegen acv. Hopen dat het een 10-0mag worden voor fb. Want eenmaal neerwaarts is het moeilijk om te stoppen met vallen. Ja als je elk jaar een compleet nieuw team haalt kun je dit verwachten. is net als ajax of andere eredivisie ploegen. Daarom doet feyenoord het beter,minder doorloop En ja al verlies je,je krijgt je centen toch wel.Dus wat maakt het uit

  reageer
 • GTW

   

  Niet om aan te zien zonder van mijn zaterdagmiddag......

  reageer
 • Trotse urker

   

  William als ik zo zie ga je alleen maar slechter voetballen daar kom snel weer bij ons de rode loper gaat uit

  reageer
 • Tja

   

  Laten we hier bij dorp A nou niet over Urk iedere keer beginnen. William heeft aangegeven een stapje hoger te willen. Respecteer die keus nou eens

 • Koos34

   

  We gaan voor het kampioenschap. We kopen gewoon nog meer spelers volgend seizoen.

  reageer
 • Koos34

   

  Zelfs ik als trouwe supporter en sponsor zie dat het er niet uit ziet. Er moet harder gewerkt worden om tot resultaat te komen.

  reageer
 • Zure appel

   

  Tis niet best. Voor de winterstop zul je toch minimaal 20 punten moeten pakken.Want na winterstop is het meestal drama. Want de onderste winnen nu ook hun wedstrijden, volgende verlies betekent plek 14

  reageer
 • Tja

   

  Zoveel ingekocht en maar 3 puntjes hebben uit 5 wedstrijden. Dan doen wij het met de eigen jongens het stukken beter! Maar ik stel voor om niet over Urk te praten terwijl het hier over Flevo boys gaat. Laten we nou discussies vermijden wie beter is

  reageer
 • Nee toch

   

  Bijzondere opmerking dit. De discussie willen vermijden en tegelijkertijd zeggen dat de eigen jongens het beter doen.... Maar goed, nog even over die eigen jongens: ik wil niks afdoen aan de prestaties van Urk, maar zo bijzonder is het niet dat Urk hoog speelt met eigen jongens. Ga maar na: veel jeugd in de plaats, een grote sociale druk om er te blijven. Die paar spelers die toch vertrekken krijgen het voor de kiezen dus de meesten kijken wel uit om weg te gaan. Urk heft dus nauwelijks concurrentie van omliggende verenigingen. Als bijvoorbeeld asv Dronten Jeremy de Graaf , Wilko Braam een Jeroen van der Meer er nog bij had zou de club ook prima mee kunnen draaien in de hoofdklasse. Dus dat gezever over hoe geweldig de eigen jongens het doen is overdreven en begint me behoorlijk de keel uit te hangen...

 • Kees

   

  Tja, a.u.b. niet overdrijven in negatieve zin. Flevo Boys heeft al maar liefst 4 punten verzameld. Maar serieus; dit gaat natuurlijk niet goed. Flevo Boys had zich zoals elk jaar (opnieuw) versterkt en zou nu wel om de prijzen meedoen. Maar het begint steeds meer op vechten tegen degradatie te worden en dat is toch andere koek. Wat een teleurstelling weer. 12 kilometer in westelijke richting kijken ze toch heel anders naar de stand. Als die er nog 1 of 2 winnen te beginnen volgende week tegen O.N. gaan die wel nadrukkelijk naar boven kijken. Echt heel knap hoor!

 • Emmeloorder

   

  Jaja, je wil de discussie vermijden maar je noemt toch maar even "de eigen jongens".... "De eigen jongens" branden zichzelf heel snel op dit seizoen en dan stort de Urker kaartenhuis in elkaar. FB heeft een stroeve start maar dat lost zichzelf wel op. Geen zorgen!!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert