ASV Dronten wint ook niet in Groningen

DRONTEN
In de hoofdklasse B wacht ASV Dronten nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Op bezoek bij Oranje Nassau in Groningen ging de formatie van trainer Wim Kroes met 2-0 onderuit.

De thuisploeg kwam vlak voor rust op voorsprong via Niels Stenekes. Dronten kon niet veel inbrengen tegen de Groningers, die in de slotfase nogmaals scoorden via David van der Pol. Het gepromoveerde ASV Dronten heeft na zeven duels in de hoofdklasse pas een punt verzameld en staat daardoor op de laatste plaats. 

reacties (6)

 • voetballiefhebber

   

  Ik mis een echte spits die kan afmaken. Met de winterstop wil er vast wel iemand overkomen, om er nog iets van te maken. Frustraties lopen op, aanvoerder inmiddels 3x geel, trainer rood! Bestuur en TC, ken uw verantwoordelijkheid.

  reageer
 • Helaas

   

  Weer hetzelfde liedje helaas. Dit keer twee zeer matige ploegen die een hoofdklasse- onwaardige wedstrijd afleverden in een ambiance waar ze in de 3e klasse nog vreemd van opkijken.. Toch bleef asv Dronten ook nu weer aardig overeind, maar waar ON de spaarzame kansjes wel benut doet Dronten dat niet. Daarom gaat het een heel erg lang seizoen worden vrees ik voordat vaststaat wat iedereen op voorhand al wist: dat asv Dronten volgend seizoen weer 1e klasser is, omdat het geen selectie heeft die thuishoort in de hoofdklasse. Niets om je voor te schamen, gewoon de harde realiteit.

  reageer
 • Clouseau

   

  Ik denk dat er nu al een " over en uit" voor dit seizoen geldt. En ik zal wel te negatief zijn marr deze trainer gaat het einde van het seizoen ook niet halen. Roept maar waar en geeft dus de ploeg ook niet datgene wat ze nodig hebben. Maar vast aan de slag gaan met volgend seizoen in de 1ste klasse waar ze het dan ook weer lastig genoeg zullen krijgen.

  reageer
 • John

   

  clouseau, U zult er vast niet ver naast zitten deze trainers roepen inderdaad maar van alles maar ingrijpen om het elftal beter te laten presenteren en de wedstrijd om te draaien in eigen voorkeur nog niet gezien . Maar de fout ligt ook bij de TC die niet heeft gezorgd voor een elftal die goed genoeg zou zijn voor de eerste klasse want hoofdklasse is natuurlijk veel te hoog gegrepen zelfs een matig elftal als Oranje Nassau veel te sterk

 • Boudewijn

   

  Hoezo niet er zijn er wel meer met eigen spelers. En moet je ook budget hebben. Van de week op het nieuws....met 26 % van de voetbal clubs gaat het zeer slecht financieel

  reageer
 • Klaas

   

  De spelers voetballen naar vermogen, de trainer heeft een onmogelijke opdracht meegekregen. Besturen is vooruitzien, maar na de promotie gebeurde er niets. We zijn in de hoofdklasse om te leren, wist de voorzitter te melden. Tja, wel een harde leerschool en wat leren de spelers dan? Het was voorspelbaar wat er nu gebeurt en het zal ook niet echt veranderen. Als je het alleen met eigenspelers en zonder budget denkt te klaren, heb je niets in de hoofdklasse te zoeken. Bestuur en TC doe iets, verzin iets, actie!!!

  reageer
 • Svl

   

  Dronten val niet in die zelfde valkuil, het is al knap dat je in deze klasse speelt. En verliezen in deze klasse is geen schande, doe geen gekke financiele dingen en leer van dit seizoen om volgend jaar nog beter in de eerste klasse te zijn. Succes!

 • .\/\/.

   

  O? Is dat zo? Volgens mij lukt een dorpje wat noordelijker het al jaren. Verder gaat het om een amateurclub, daar voetbal je voor de lol en de eer. De roep om investeringen slaan nergens op bij amateurclubs.

 • Kees

   

  Dat zijn ze op Urk niet met je eens. Daar doen ze het namelijk wel en Urk balt toch lekker mee op hoofdklasse-niveau? En zeg nou niet dat Urk geen concurrentie heeft en dat er druk uitgeoefend wordt om op Urk te blijven, onzin. Urk heeft een kleinere vijver om in te vissen dan verenigingen zoals ASVD (Zuidelijk Flevoland) en Flevo boys (hele NOP en omstreken) maar flikt het wel met uitsluitend zelf opgeleide spelers.

 • laat alle reacties zien
 • supporters

   

  Nou dat is ook wat. Lijkt me niet goed. Misschien een stapje te hoog gegrepen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert