Alice Naber weer Nederlands kampioen Eventing

BIDDINGHUIZEN
Alice Naber uit Biddinghuizen is in Boekelo tijdens het prestigieuze military voor de vierde keer op rij Nederlands kampioen Eventing geworden. Op het onderdeel springen reed de amazone met haar paard Harry Belafonte een foutloze ronde en daarmee was haar nationale titel een feit.

"We doen het met z'n allen"
Na afloop vierde Naber haar titel met man Gert en kinderen. "We doen het met z'n allen. Het is bij ons ook Team NL: Team Naber-Lozeman", grapte de amazone na afloop.

Ook haar echtgenoot Gert Naber beaamde dat er thuis in Biddinghuizen heel wat moet gebeuren voordat Alice Naber tot haar topprestaties kan komen. "Zij moet het natuurlijk doen, maar er moet thuis heel wat geregeld en getraind worden voordat het zover is." 

Cross Country
Zaterdag stond Naber al eerste na het onderdeel cross country. Daar heroverde zij de koppositie van Elaine Pen, die eerste stond na de dressuur die donderdag en vrijdag op het programma stond.

Drie paarden
Naber kwam tijdens de military in actie met drie paarden: Harry Belafonte, Curacao en Zamzam .Ze kreeg hiervoor een uitzonderingspositie van de organisatie. 

reacties (2)

 • Pieter

   

  Erg knap! Was gisteren in Boekelo en wat de ruiters en paarden daar presteren is spectaculaire topsport. Ook wel wat gevaarlijk jammer genoeg.

  reageer
 • Bert Gijsberts

   

  wederom top prestatie Alice. Gefeliciteerd

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert