Flevo Boys en ASV Dronten spelen gelijk

EMMELOORD
De Flevolandse derby tussen Flevo Boys en ASV Dronten is zaterdagavond geëindigd in een 0-0 gelijkspel. De gasten uit Dronten pakken met dit resultaat het tweede punt in de competitie. 

Flevo Boys had zowel in de eerste als in de tweede helft een veldoverwicht maar de ploeg wist dit niet om te zetten in doelpunten. Toch kreeg ASV Dronten de beste kans om de wedstrijd te winnen. Maar Brian Harpe, die net was ingevallen, miste in de 76e minuut oog in oog met doelman Rodney Rosink. Daarna kreeg ook William de Boer van Flevo Boys nog een goede kans maar zijn schot vanaf 10 meter werd onschadelijk gemaakt door doelman Jovan Tromp. 

ASV Dronten blijft hekkensluiter en ook Flevo Boys blijft staan in de degradatiezone van de Hoofdklasse B. 

reacties (20)

 • Ten Have

   

  Wat asv Dronten moet doen is onmiddelijk de rijen sluiten, keihard werken en (binnen en maar vooral ook buiten) een collectief vormen. Wie had nou verwacht dat ze potten zouden gaan breken na de onverwachtse promotie? Mouwen omhoog, souug in de handen en gaan! Mochten ze zich handhaven hebben ze het keurig gedaan!

  reageer
 • Voetballer

   

  Jan Schulting heeft geen club en is dus vrij.

  reageer
 • Hoekstra

   

  5 punten achter op de volgende en veilige plaats. Zo doorgaan betekend nacompetitie en misschien wel degradatie.

  reageer
 • FBsupporter1

   

  Verrassend al die kritiek weer. Het is op het moment niet beter. De succes supporters van Fboys moeten volgende thuiswedstrijd gewoon lekker thuis blijven.

  reageer
 • Let eens op jelui

   

  De wedstrijd was al gekanteld ja,100%kansen in de laatste 20 minuten voor asvd.En fb heb vaak de pech gehad om in de laatste 10 min goals om de oren te krijgen.Dan had inne er per direct uitgevlogen had hij deze verloren.Nu is er een sprankel hoop voor beide ploegen,allebei een punt erbij. Enja nopper:fb loopt in op urk met een punt,maar urk loopt er zaterdag weer 3 op uit denk ik.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • FB Sup

   

  Ik heb nog nooit zoń laffe trainer gezien bij Flevo Boys. Systeem 4-4-2 getuigt niet van vertrouwen. En dan eerst een aanvaller voor een aanvaller wisselen. En ja hoor let op 3 minuten voortijd Tjisse Kerkstra inbrengen voor een verdediger. Meestal doe je dat om tijd te rekken. Was hij nou zo bang of dacht hij de wedstrijd te kunnen kantelen in 3 minuten.

  reageer
 • Robbie

   

  na de wedstrijd was er live muziek in de kantine. Dat zal wel gezellig geweest zijn .... Maar nu even serieus, het word tijd om de trainer de laan uit te sturen. Hij heeft het gewoon niet. Is van 2e klasse nivo.

  reageer
 • Hr

   

  Hahaha dat zijn de spelers en bestuurlijk FB nu toch ook ? Van 2e klas Nivo 😂😂😂. Dus ligt niet aan de trainer denk ik misschien wel aan jullie hoogmoed

 • Clouseau

   

  De trainer zit er pas vanaf donderdag !

 • Bart

   

  Makkelijk. Ligt niet aan de trainer. Met spelers als Scholten, Spit, Boer etc ben je gewoon niet hoofdklasse waardig. Kunnen we wel roepen dat de trainer die Friezen heeft gehaald. Maar met een laag budget is het niet mogelijk toppers te halen.

 • Nopper

   

  Beschamend van Flevo Boys om slechts gelijk te spelen tegen ASVD. Het positieve is wel, dat ze 1 puntje zijn ingelopen op Urk.

  reageer
 • Koos34

   

  De elf op het veld moeten het doen.Sneu voor inne. Zou wat jongens op de bank laten zitten en scouten of er in het a1 of tweede niet meer talent rondloopt. En flink wat schoppen en patsen uitdelen.

  reageer
 • Schaapjes

   

  Dit kun je de trainer niet kwalijk nemen. Alleen al het verlies van wesley op het middenveld is niet op te vangen. Huidige spelers missen bezieling en niveau.

  reageer
 • Harry

   

  Misschien had de trainer actiever moeten zijn na zijn aanstelling en kunnen proberen 1 of 2 verrekkende spelers op andere gedachte te brengen. Hij heeft gegokt dat er met de nieuwe spelers meer en andere kwaliteiten zouden komen en helaas verkeerd gegokt, nu moet hij op de blaren zitten. Zoals ik het nu lees en volg doen Dennis en Wesley het heel goed bij hun nieuwe clubs en zijn ze daar ook sterkhouders geworden, toch wel jammer dat Flevoboys zulke jongens nu niet meer heeft.

 • Urker Jan

   

  Ik kon i.v.m. mijn werk vanmiddag helaas niet naar Aalten om onze ploeg te zien. Vandaar om 18.00 uur maar even naar Emmeloord getogen. Wat heb ik daar een spijt van gekregen. Wat een allerbelabberdst niveau zeg, vooral van Flevo boys. Want naast kwaliteit ontbreekt daar ook de bezieling. Het zal rap anders moeten want anders wordt Flevo boys degradatie-kandidaat nr. 2 (naast ASVD).

  reageer
 • Tja

   

  Toch weer een punt voor Dronten, ik had ze er drie gegund, helemaal tegen flevoboys

  reageer
 • Schaapjes

   

  Een draak van een wedstrijd... degradatie niveau.

  reageer
 • Bakker

   

  Diep triest Schotanus haalt de kerst niet

  reageer
 • Emmeloorder

   

  In een wedstrijd die het aanzien niet waard was vond ik ASVD de meeste aanspraak maken op de overwinning (3 100% kansen). Ik zie de trainer van FB liever vandaag nog gaan als morgen. Een gigantische verdedigende speelstijl en dan nog elke wedstrijd meerdere 100% kansen weggeven. Ga dan gewoon 4-3-3 voetballen met druk naar voren. Geef je misschien wat meer ruimte achterin weg maar je creëert dan ook wat meer kansen.

  reageer
 • Sander

   

  Durf te zeggen dat dit de slechtste hoofdklassewedstrijd was die ik in jaren gezien heb! Spel van beide kanten deed gewoon pijn aan m'n ogen...

  reageer
 • Kees

   

  Dikverdiende punt voor asvd

  reageer
 • Polderboys

   

  LEKKER boys! Eindelijk weer een puntje.

  reageer
 • Robbie

   

  Tjonge wat een afgang van FB. Zelfs van de nummer laatste, die 1 schamel puntje heeft, kunnen ze niet winnen.

  reageer
 • Klaas

   

  De vorige trainer is koud weggestuurd of twee basisspelers zitten op de bank. Heel toevallig spelers die dit jaar nieuw zijn gekomen, terwijl de nieuwe trainer onmogelijk hun kwaliteiten kent. Op basis waarvan zitten ze ineens op de bank? Zijn zij het volgende slachtoffer in deze soap geregisseerd door Breemhaar en Co? Als dit zo doorgaat voorspel ik, dat deze jongens met de winterstop vertrokken zijn. Lijkt mij een goede zet gezien de al zeer smalle selectie van dit elftal. Ga zo door ASVD, kennelijk heeft de nieuwe trainer zich hier al bij neergelegd.

  reageer
 • Ja en?

   

  Die twee zitten ongetwijfeld op de bank omdat ze niet hebben kunnen bewijzen dat ze over voldoende kwaliteit beschikken. Schuurman heeft de ploeg vaak genoeg gezien en voldoende informatie opgehaald om deze heren op de bank te zetten. En dan gaan jongens uit eigen opleiding gewoon voor, heel simpel. Aan beide heren de schone taak om zich op de training weer terug te knokken. Zo gaat dat in het voetbal.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert