SVL ziet bekerduel tegen hoofdklasser als graadmeter

LELYSTAD
Tweedeklasser SV Lelystad ziet het bekerduel tegen hoofdklasser CSV Apeldoorn als graadmeter.

Trainer Burak Yargan wil zien wat op dit moment het niveau is van zijn ploeg. In de tweede klasse heeft SVL de eerste periodetitel op zak en staat derde op de ranglijst. Yargan ziet het bekertoernooi niet als hinderlijke onderbreking van de competitie, maar juist als goede test.

Aftrap van het duel tussen SV Lelystad en CVS Apeldoorn is zaterdagmiddag om half drie op sportpark Langezand.

reacties (6)

 • Kees

   

  Lijkt daar wel goed te gaan, ik hoor laatste tijd veel positieve dingen over SVL. Is wel eens anders geweest. Goed gedaan!

  reageer
 • jol

   

  Gewoon lekker voetballen jongens en verlies je is het geen schande je hebt jullie best gedaan ga zo door met voetballen jongens toppers Vrg een B Junior

  reageer
 • Diforno

   

  Goed bezig burak! Keep it up! Zo'n jong team en dan afgelopen wedstrijd met 3-0 winnen. Go!

  reageer
 • Tsja..

   

  Ik heb Apeldoorn vorige week zien spelen, en als die een beetje gemotiveerd zijn, dan wordt het een hele pijnlijke graadmeter voor SVL vrees ik.....

  reageer
 • Cor

   

  Come on coach, was niet om aan te zien vorige week thuis. Vanaf de bank was de assistent nadrukkelijker aanwezig dan de hoofdcoach ! Taakverdeling ?? Als je van zulke tegenstanders al verliest !! Dan zal waarschijnlijk de derby tegen Unicum alles wel weer goed maken.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Joop

   

  "We draaien lekker" ??? Volgens mij heb je vorige week zaterdag thuis verloren met 1-2 van een middelmatige ploeg coach !!! Als dat lekker draaien is ...

  reageer
 • Tuuk

   

  Verloren? Dan ben je er niet geweest! Ze hebben namelijk met 3-0 gewonnen. De 1-2 was 2 weken terug tegen Hierden en dat is geen ploeg uit de middenmoot! Als je mee wil kletsen hier, dan moet je natuurlijk wel zorgen dat je weet waar je het over hebt!

 • Strateeg

   

  Ze hebben afgelopen week met 3-0 gewonnen beste Joop. Volgende keer even goed nadenken en onderzoeken voordat je gaat roeptoeteren! Hopelijk kan Svl morgen stunten. Ze doen het erg goed ondanks hun jeugdige leeftijd.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert