ASV Dronten door in de beker

DRONTEN
Hoofdklasser ASV Dronten heeft het bekerduel tegen derdeklasser SC Overwetering met 1-0 gewonnen.

Bij rust stond het op het Burgemeester Dekker Sportpark nog 0-0. De enige treffer van het duel werd gemaakt door Ingmar Koster.

ASV Dronten speelt volgende week weer voor de competitie. De hekkensluiter van de hoofdklasse staat dan tegenover Sparta Nijkerk.

 

reacties (6)

 • Drontenaar

   

  Mooi om te zien dat mijn cluppie asv Dronten hier op Omroep Flevoland minstens net zoveel reacties oproept, en vaak nog meer, dan bv Urk en/of Flevo Boys. Hoewel er ook vele negatievelingen/kritikasters rondlopen, is het in elk geval een teken dat de club volop leeft in onze provincie!

  reageer
 • Henk

   

  De sfeer zal dan wel goed zijn, maar het voetbal wordt met de week slechter. De voorhoede en het middenveld zijn totaal niet creatief. De achterhoede acteert ook ronduit zwak, met uitzondering van Breemhaar en Sleurink, die hard werken. Kansen tot het maken van doelpunten zie ik niet. Overwetering had meer flair en kreeg de kansen. Dronten komt goed weg en haalt de volgende ronde. Dat is dan ook het enige positieve.

  reageer
 • Supporter

   

  Het voetbal onder Schuurman is nog minder dan onder Kroes. Drie wedstrijden dramatisch slecht voetbal. Waar gaat dit heen ?

  reageer
 • Piet

   

  Wat een flauwekul wat u schrijft. Je ziet de spelvreugde terugkomen. De combinatie's worden ook steeds beter uitgevoerd . Schuurman moest deze groep vanaf een heel diep punt terug brengen. Een groot compliment aan Schuurman.

 • voetballiefhebber

   

  Overwetering misschien wel de morele winnaar, maar miste net de scherpte in de afronding. Een gelijkspel was niet onverdiend geweest. Meest opvallende speler aan Dronter zijde de linksback met nummer 16, die onofficieel maar spontaan door een supporter werd uitgeroepen tot man of the match.

  reageer
 • The Real Clouseau

   

  Knap om de 0 te houden tegen een hele sterke derdeklasser. Een goede generale voor Sparta Nijkerk volgende week en ook de volgende bekerronde moet kunnen qua tegenstander. Het tij keert ten goede!

 • Klaas

   

  Naar verluid was het in de kleedkamer erg stil na afloop, dat zegt genoeg. Bij vlagen redelijk voetbal, maar door slordige passing en balbehandeling geen vuist kunnen maken tegen een betere 3e klasser.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Brinkman

   

  Zo breemhaar Met vakantie !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert