ASV Dronten kan ook niet winnen van Sparta Nijkerk

DRONTEN
ASV Dronten heeft in de Hoofdklasse B opnieuw niet kunnen winnen. De ploeg van Raymond Schuurman leed bij Sparta Nijkerk een 2-0 nederlaag.

De Drontenaren hebben na dertien wedstrijden nog geen enkele overwinning geboekt en staan met twee punten stijf onderaan. Het verschil met Flevo Boys, de nummer 15, is 6 punten.

Volgende week speelt ASV Dronten tegen Excelsior '31 uit Rijssen.

reacties (11)

 • Gerrit

   

  Gezocht: diepe spits die bal kan aannemen en controleren, een duel niet schuwt en richting de goal weet te schieten.

  reageer
 • Henk Pieter

   

  Ik weet wel een spits die in de omgeving rondloopt die het niveau op dit moment nog niet aankan ivm fitheid. Maar die Tom van Swift64 kan dat zeker

 • Krediet

   

  Urk verloor er ook van en het is een ploeg die verdediging heel goed heb staan. Dronten heb goed gespeeld en geen 4 of 5 -0 verloren. Van fb een punt gepakt en van koploper verloren.In mijn ogen zit er toch vooruit gang in. En nu slechts 2 goals tegen van goede ploeg op naar zaterdag en niet met stenen gooien

  reageer
 • Tatort

   

  Ja beter maar gewoon vast denken aan volgend seizoen en zorgen dat er dan een eerste klasse waardige selectie staat, want deze ploeg zou ook in de 1ste klasse niet zomaar even boven aan staan. Er zal echt iets moeten gebeuren, maar ja dat was aan het begin van het seizoen al duidelijk. Gelukkig lopen de mannen in het veld "nu wel hard "voor een trainer die weer de nodige duiten kost, en toch ook niet verder komt dan al bij een 2-0 achterstand en nog 3 reguliere minuten te spelen nog 2 spelers wisseld. Totaal kansloos en ondertussen heeft ook deze trainer nog niet datgene bereikt waar de club zo naarstig naar op zoek was; punten. Mochten de blauw groen witten dit jaar nog punten weten te pakken dan zal dat meer een kwestie van geluk zijn dan dat ze het "lek boven hebben". Zullen tijdens de winterstop ook vast nog wel een wel een mooi en kostbaar trainingskamp gaan beleggen om aan "het teamgevoel" te gaan werken en helemaal klaar te zijn voor de 2e seizoenshelft??

  reageer
 • Ron

   

  Breemhaar en Engelvaart waren ooit de drijvende krachten. Dat is over. Club stort in. Het rommelt. Gewoon lekker 2e of 3e klasse voetballen en plezier terug krijgen.

  reageer
 • pieter

   

  Dus een club niet gedragen door het dorp (volk) maar door plaatselijk bobo's, meende als zo iets te hebben bespeurd als onafhankelijke toeschouwer.

 • Ik

   

  Dit niveau kan asvd gewoonweg niet aan. (Nooit echt gekund eigenlijk) blamage !!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Hans

   

  als... dan .... en was het zo en zo gegaan. Waarom niet gewoon toegeven dat ASVD op dit moment niet thuis hoort in de hoofdklasse B. Dan heb je jongens nodig met een fysiek en een andere mentaliteit. Breemhaar investeert niet nu niet en nooit niet. Mooie praatjes maar ASVD interesseert hem niets. Breemhaar staat altijd op de voorgrond mits hij er zelf beter van wordt. Van dit ASVD wordt hij niet beter dus heeft hij eigenlijk niks meer bij de club te zoeken. Heeft persoonlijk stichting sportbedrijf Dronten de nek omgedraaid waarvan de club uiteindelijk de dupe is.

  reageer
 • Tsja

   

  Beste Hans iedereen in Dronten weet en roept al lang dat asv Dronten niet thuis hoort in de hoofdklasse. Ik ken er trouwens meer die niet zoveel om asv Dronten geven als ze elders meer bij elkaar kunnen graaien. Veel plezier verder in Harderwijk!

 • Drontenaar

   

  Laat aub Bangma en CS weer terugkeren zodat we weer stappen kunnen zetten. Oude tijden doen herleven met een actieve businessclub. Breemhaar is weg, dus de grootste ondernemer van Dronten, Bangma, jan terugkeren !

 • Drontenaar

   

  Een hardwerkend Dronten had vandaag gewoon een punt verdiend. Een afgeslagen bal en een ongelukkig gegeven penalty bepalen de eindstand. Net als vaker deze competitie helaas met lege handen. Tegen Excelsior zal het wederom lastig worden. Drie punten tegen Barneveld zal een prima opsteker zijn !

  reageer
 • Clouseau

   

  Jammer, maar de eerste tekenen van herstel zijn zichbaar met een organisatie die veel beter staat. Dat gaat geheid een keer punten opleveren de komende weken!

  reageer
 • Supporter

   

  Ach het loopt zoals was te verwachten. Nog even twee wedstrijden doorbijten en dan is het winterstop, en zit de helft van het seizoen er (gelukkig) al weer op. Volgende week nog even een kansloze missie in Rijssen en dan de laatste wedstrijd voor de winterstop, thuis tegen Barneveld, de eerste driepunter scoren!! En ondertussen alvast achter de coulissen heel hard werken aan de selectie die volgend seizoen weer lekker mee kan komen in de eerste klasse!

  reageer
 • Brinkman

   

  Er moet er 1 onderaan staan . Dat is Breemhaar met zijn jongetjes.

  reageer
 • peter

   

  breemhaar wijkt langzaam uit naar sv lelystad. nu hoofdspondor en probeert langzaam alle touwtjes naar zich toe te trekken. bah wst een vent of alles met geld te koop is

 • Tatort

   

  Volgende week met Excelsior gelukkig een makkelijke tegenstander.. NOPE dus! Iedere tegenstander gaat dit seizoen een maat te groot zijn voor de blauw groen witte club uit Dronten!!! Begint er toch op te lijken dat het met de kerst al over is! 10

  reageer
 • Haha

   

  Om te gieren die verwijzing van je over die blauw groen witte club. Elke keer weer een giller, onder welke naam je de woordspeling ook maakt. En het mooie is dat je de subtiele woordspeling nog 17x mag maken dit seizoen en in 17 varianten onder 17 pseudoniemen mag zeggen dat de blauw groen witten te kort komen voor de hoofdklasse. Iets wat de rest van de wereld voorafgaand aan het seizoen al wist...

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert