Trainer Jack de Gier verlengt contract bij Almere City FC

ALMERE • Za 4 februari 2017 | 14:14 • Zaterdag 4 februari 2017 | 14:14
Jack de Gier is ook komend seizoen de hoofdtrainer van Almere City FC. 
De directie van de voetbalclub heeft overeenstemming bereikt met de 48-jarige oefenmeester over een contractverlenging voor een jaar, met de optie voor nog een jaar.

De Gier is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in Almere, nadat hij begin 2016 werd aangesteld als de opvolger voor de ontslagen Maarten Stekelenburg.

"Deze contractverlenging sluit goed aan bij mijn ambities”, vertelt De Gier. ,,Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Dat is een belangrijke voorwaarde om langer met elkaar door te gaan. De club als geheel, maar ook de selectie en staf, hebben duidelijk stappen gezet en ik zie het als een uitdaging om met elkaar ook de volgende stap te zetten. Daarnaast zijn er hier volop mogelijkheden om mezelf als trainer te blijven ontwikkelen.”

Onder De Gier bereikten de Almeerders afgelopen seizoen de halve finales van de play offs om promotie naar de eredivisie. Dit seizoen wil Almere City FC bij de eerste vijf ploegen van de Jupiler League eindigen.   

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel