City FC wint met 1-3 bij FC Den Bosch

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch gewonnen. De ploeg van Jack de Gier was in Brabant met 1-3 te sterk voor de thuisploeg. Door de overwinning stijgen de Almeerders naar de zesde plek van de Jupuiler League. 

In de eerste helft was Almere City FC de betere ploeg en kwam het via een schitterende goal van aanvoerder Tom Overtoom op voorsprong. Deze 0-1 was ook de ruststand.  

In de tweede helft verdubbelde Rick ten Voorde uit een moeilijke hoek de marge voor de Almeerders: 0-2. Soufyan Ahannach mocht vervolgens op aangeven van Ten Voorde de 0-3 maken. Tien minuten voor tijd deed aanvoerder Niek Vossebelt nog wat terug namens de thuisploeg: 1-3.

Volgende week speelt Almere City FC een thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden, de nummer 8 van de ranglijst.    


Opstelling:

Almere City FC:   
Kramer, Metalsi, Mac-Intosch, Mirani, Nieuwpoort, Vet, Overtoom, Salasiwa, Mac-Donald (Van der Water), Ten Voorde, Ahannach 

Geel: Nieuwpoort

 

reacties (4)

 • Almere

   

  City Kampioen!

  reageer
 • Fan

   

  Je kunt nog een paar keer naar Overtoom en Ahannach komen kijken. Daarna staan de clubs in de rij. Deze spelers verdienen een vol stadion.

  reageer
 • A.

   

  Net als afgelopen maandag een sterke wedstrijd. Almere was de baas in Den Bosch en won dik verdiend! Doelpunt van Overtoom is er 1 om in te lijsten

  reageer
 • Beo

   

  Toppertjes

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert